Mer inn i granskauen

Recipe010_658_439_70
Granskauen021_658_439_70
Granskauen023_658_439_70
Recipe007_658_439_70
Granskauen006_658_439_70
Granskauen020_658_439_70
Granskauen009_994_622_s_c1
Granskauen018_994_622_s_c1
dfgh

Her kommer som lovet litt flere bilder fra Food Studios siste middag med mer detaljbilder. Det er så rart å tenke på at jeg har flydd rundt i bruktbutikker og samlet sammen alt dekketøyet. Disse bildene er det bloggeren Nordic Nibbler som har tatt og du kan se flere bilder og lese mer her. Her kan du finne alle de fantastiske oppskriftene og lese om hvilken Bøgedal-øl som passer til.

4 Kommentarer

  1. Hei! Elskar bloggen din! Går det ikkje an å følge den med bloglovin? Og ein annan ting, langtidsstekte cherrytomater; korleis oppbevarar du dei, og kor lenge held dei seg? God helg 🙂

    • Tusen takk! Det har vært litt trøbbel med bloglovin, men jeg skal prøve å få fikset det (for fjerde gang). I mellomtiden får du lese bloggen på gamlemåten. Angående langtidsstekte cherrytomater; de varer sjelden lenger enn en dag eller to hos meg, og det sikreste vil vel være å spise dem innen et par dager. Men du kan også se på det som soltørkede tomater, og i forseglet oppbevaring varer det jo i månedsvis. Smaker og lukter det godt kan du spise det er min filosofi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *