Håøya

IMG_8411 IMG_8414 IMG_8423 IMG_8427

IMG_8428 IMG_8434 IMG_8444
IMG_8445 IMG_8447 IMG_8450 IMG_8467 IMG_8468 IMG_8481 IMG_8491De som kjenner meg godt trodde nok ikke at jeg skulle overleve fire dager på en øy i Oslofjorden uten strøm og vann – og med utedo! Men det gjorde jeg. Og det gikk kjempebra. Levde i min nye Helly Hansen-regnjakke og røde gummistøvler når jeg var ute, men jeg var jo for det meste inne og laget mat eller tok oppvask. Vi var etfantastisk crew som bodde på Håøya i fire dager for å gjøre klar messa til Food Studio no.7 Flo&Fjære-middagen, og min jobb var å lage mat til alle som jobbet. Jeg har lært så vanvittig mye av å måtte planlegge alle måltidene så lang tid i forveien, for alt måtte kjøpes inn på forhånd. Jeg improviserte alle måltidene, og er megastolt over min første bouillabaisse som jeg laget uten oppskrift. Resten av måltidene besto av improvisert chilipasta og couscous med masse grønnsaker og digge ting. Og grøt da såklart. Vi spiste masse grøt. Både med solbærpuré, rabarbra og frø. I tillegg spiste vi masse fisk og blåskjell som Kjartan og Jan hadde fanget. Jeg lærte å fyllesløye en fisk på 30 sekunder! Siste dag hadde vi villsvinfest for alle de innvolverte og familie, og vi hadde et veldig morsomt døgn med villsvinet Truls. Vi hadde han på bordet for å kutte svoren under et nach og kjørte han rundt på øya i traktor før vi omsider fikk hengt han opp over bålet i pøsregn midt på natta. FOR EN FANTASTISK TUR, sier jeg bare. Og middagen ble såklart også veldig vellykket. Stående applaus i mange minutter. Gleder meg til neste gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.