Grønn juice

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with g3 presetDe siste dagene er det mange på instagram som har spurt meg om denne digge grønne juicen (til og med Kari Jaquesson som tydeligvis også likte hummusen min). Jeg har jo helt sluttet å lage i juice i juicemaskin fordi jeg irriterer meg over hvor mye svinn det blir og hvor vanskelig det er å juice urter og salat. Så inntil jeg får råd til en industripresse lager jeg all juicen min i Kitchen Aid-blenderen. Her er en oppskrift som gir ca 1 liter. Jeg har laget 9 liter av denne digge juicen den siste uka.

Chiku spesial hot juiceshot:
-Noen never renset grønnkål
-10 stilker stor mynte
-saften av 1/2 sitron
-1/2 rød chili med frø
-et par cm fersk ingefær
-1 agurk
-evt to kiwi
-fyll opp med kvalitetseplejuice, ca 3/4-1 liter

Vask og rens grønnkålen, enten vanlig krøllete grønnkål eller dinosaurkål som på bildet. Ha oppi et par never grønnkål i blenderen. Skyll mynten og ha oppi. Vas og del agurken i fire deler og ha den oppi blenderen. Skrell en god klump ingefær og del i mindre biter. Ha oppi chili og evt kiwi hvis du vil det. Skvis saften av en halv sitron oppi blenderen og fyll opp med en god eplejuice. Kjør sammen til mest mulig er oppløst og sil over i flasker. Holder et par dager i kjøleskap, men er såklart best når den er helt fersk.

3 Kommentarer

  1. Pingback: Grønn søndag | Matbloggen

  2. Pingback: Ingvild Telle

  3. Pingback: Squashlapper og yoghurtdressing | Matbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.