Hverdagsluksus og tørrsjampo

balanzera1balanzera3balanzera2balanzera4Midt mellom møter og catering tok jeg meg en tur til Linn på Balanzera for litt hverdagsluksus i forrige uke. Jeg har skrevet litt om Balanzera tidligere her og her. Denne gangen fikk jeg en fuktighet- og proteinkur til det tørre vinterhåret og hodebunnen min. Den luktert utrolig godt og mildt av appelsin og mint, to av mine favorittdufter her i verden. Hodebunnen var veldig fornøyd etter å få den massert inn i 15 minutter. Etterpå hjalp Linn meg med å legge over til sideskill. Det kler ansiktet mitt mye bedre enn midtskill. Siden jeg prøver å spare klippet vi bare bort det tørreste nederst og så litt oppklipping. Er så fornøyd med den nye sveisen og behandlingen! Elsker at når man kommer inn på Balanzera så er det som å ta en time ferie med bare avslapping og oppvartning. Også er de gjennomført økologisk, både fra produkter til te, eple, nøtter og sjokolade du får mens du får behandling. De har også kaffe fra Tim Wendelboe!

Balanzera har nettopp pusset opp både lokalet og hjemmesiden og fått ny logo, og det har blitt så fint. Nå er de både den beste og fineste salongen, spør du meg. Siden jeg er tørrsjampojunkie og det er det eneste unaturlige produktet jeg fremdeles bruker fikk jeg med meg en helt fantastisk tørrsjampo fra Kevin Murphy hjem. Alle andre tørrsjampoer kan bare gå og dø etter denne. Den lukter ekstremt digg av appelsin og vanilje og gir ingen farge eller gråhet. Og best av alt – den irriterer ikke hodebunnen og gir skikkelig bra fluff! Anbefales på det varmeste.

Jeg er så heldig å få behandlingene og produktene på Balanzera sponset, men jeg hadde aldri skrevet positivt om noe jeg ikke er fornøyd med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *