Dusjfavoritter

Processed with VSCOcam with f2 presetHår- og hudpleie er kanskje min nest største lidenskap etter mat, så innimellom kommer det noen innlegg om sånne ting også. Sjekk ut kategorien skjønnhet for flere slike innlegg om du er interessert. Nå har jeg tre nye dusjfavoritter i tillegg til sjampoen og balsamen fra purepact.

Alexander Sprekenhus er en ung norsk gründer som på kort tid har etablert en anerkjent og kompromissløs produktlinje med kroppspleie, sminke og parfyme. Alle produktene har nøye utvalgte og rene ingredienser. Etter et møte med Alexander fikk jeg litt ny giv og ble overbevist om at det er verdt å satse på seg selv og prosjektene sine. Både han og produktene hans er helt fantastiske. Det er jo ekstra gøy å kjøpe norske og rene produkter. Jeg elsker det enkle designet på emballasjen. Ansiktsrensen med kamille, aloe vera, agurk og Japansk grønn te-ekstrakt passer perfekt for huden min. Etter å ha brukt oljerens i lang tid er det litt uvant å bruke en kremete rens igjen, men den gir huden mye fukt så det er helt greit. Rensen er laget med naturlige og økologiske ingredienser, den er vegansk og ikke testet på dyr og den inneholder ikke parabener eller syntetisk parfyme. Man får MYE produkt for pengene her. Jeg har brukt opp kanskje en tiendedel på to måneder. Link til produktet her.

En annen favoritt er Kiehl’s exfolierende hodebunnsbehandling. Den ble med hjem ved en tilfeldighet en gang i vinter da jeg hadde sår og flassende hodebunn. Fikk anbefalt å exfoliere hodebunnen, noe jeg faktisk aldri har hørt om før. Og det funker så sykt bra! Det er litt vanskelig å fordele den i hodebunnen og den er ikke så drøy, men bruker den bare en gang i uka eller sjeldnere. Hodebunnen blir veldig glad og ikke minst får jeg veldig fint og lett hår. Flass/utslett forsvinner og man får en digg avkjølt følelse på grunn av peppermynten i den. Kiehl’s er hverken veldig naturlig eller økologisk, men jeg liker resirkuleringssystemet deres. Man leverer inn tom emballasje og får stempel og belønning i nye produkter. I dag skal jeg faktisk levere ti tomme produkter og da får man et valgfritt gratis produkt. Elsker det enkle designet og kommer nok til å fortsette å bruke et par av produktene selv om jeg har gått over til mer naturlige produkter nå. Link til produktet her.

Til slutt en av bursdagavene jeg fikk i år. Aesop coriander seed body cleanserDenne lukter så utrolig godt. Den er egentlig ganske tung og litt vinterlig med svart pepper koriander og patchouli, men jeg elsker den selv om det er sommer og varmt. Denne er heller ikke så naturlig, men den gir masse fuktighet, lukter godt og ikke minst ser den veldig fin ut. Link til produktet her. I Norge får man kjøpt Aesop på feks Heaven Scent på Eger.

Holder på med en solkremguide som kommer ut STRAKS. Enn så lenge tar jeg gjerne imot tips til bra naturlig sminke og hudpleie.

Rensen er et sponset produkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *