Hjemme

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har endelig funnet det PERFEKTE kameraet. Etter å ha testet omtrent titusen forskjellige digitalkameraer de siste årene har jeg nå fått teste et Olympus OM-D E-M10, og jeg er helt forelsket. Alt bare blir fint av seg selv med det. Nå har jeg hatt det et par uker og jeg har faktisk fått mye tilbakemeldinger på at bildene mine har blitt mye bedre i det siste. Så takk for det, Olympus! Megapluss for at det er så lite, og at det har innebygget wifi. Så man overfører bare bildene rett fra kameraet til telefonen. Man kan også fjernstyre det fra telefonen så man kan ta fine selfies! Det perfekte kameraet med andre ord. Jeg hadde det meg meg på bloggeturen til København i forrige uke (som jeg snart skal skrive om) og tok så mange fine bilder. Det er ikke akkurat negativt at det ser veldig pent ut heller. I forhold til de andre kameraene jeg har hatt synes jeg dette er veldig rimelig i forhold til kvaliteten man får.

Et par testbilder fra leiligheten vår som jeg har fyllt opp med grønne planter og høstlige blomster for tida. Og den gule tekanna som jeg drikker cirka tre liter te fra hver dag. God høst da dere!

6 Kommentarer

  1. Christi Elin

    Så utrolig fint du har det hjemme hos deg! Kjenner eg blir skikkelig lysten på å flytte ut av kjelleren og inn en plass med masse lys! Veldig fine bilder. 🙂

  2. Pingback: Fotoworkshop | Matbloggen

  3. Damn, ja, fine bilder! Synes du har tatt gode bilder en stund også, så du har sikkert litt skills i tillegg!
    Men ja, har sikla litt på dette. Tror du det er bra nok for en foto-frilanser? Skriver mye men tar ofte bildene selv også. I tillegg trenger jeg å fotografere illustrasjoner etc. Iphone går bare ikke i lengden, haha. Men ja, det funker fint å fotografere i RAW og alt sånt? Åh tror nesten man må gå for det. Mye ulike priser, men ser man kan få tak i det relativt rimelig også….Takk for en fin blogg! Skal følge deg videre.

    • Hei, takk skal du ha! Jeg vil absolutt tro at kameraet er godt nok for en foto-frilanser. Hvertfall til avfotografering av illustrasjoner som du nevner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *