Jule-giveaway!

bok
Dagen før dagen, og tradisjonen tro vil jeg gjerne gi noe tilbake til dere. Det eneste jeg ønsker meg tilbake er tilbakemeldinger på bloggen, hva dere ønsker å lese mer/mindre om i fremtiden og generelt ris og ros om dere har det. Og hva synes dere om at det kommer til å bli litt annonser på bloggen når jeg flytter over til United Bloggers?

Har fått en kjempefin julegave til dere fra Mari Melilot som har skrevet tre sybøker. På nyttårsaften trekker jeg en tilfeldig vinner i kommentarfeltet som kan velge en av sybøkene. Boka kommer hjem med valgfri hilsen fra forfatteren.

Husk å legge igjen mailadressen og hvilken bok dere ønsker dere når dere kommenterer!

Her er litt info om de forskjellige bøkene:
Syboka: Denne boka viser hvordan du konstruerer mønster som passer din egen fasong, og deretter hvordan du trinn for trinn syr favorittplagget. Lær hvordan du enkelt syr skjørt, bluser, bukser og kjoler. Boka har også råd om materialvalg og viser deg hvordan du syr detaljer på klærne. I tillegg får du tips og råd om reparasjon og vedlikehold av klær. La deg inspirere og sy din egen festkjole.

Sy til barna: I denne boka finner du mange forskjellige oppskrifter til baby og barn. Om du er gravid, kan du bruke ventetiden til å sy noen fine plagg til deg selv. Og hvorfor ikke glede far med et slips eller tøfler på farsdagen? Inneholder oppskrifter på for eksempel sparkebukse, snekkerbukse og kjole, vognpose, bæresele, stellematte og kosekanin, samt behagelige mammaklær som gravidbukse, omslagskjole og ammetopp.

Hjemmesydd: Dette er boka for deg som har lyst til å sy enkle og fine ting til hjemmet. Hvert rom har sitt eget kapittel i boka. Her er oppskrifter på gardiner, duker, puter og puffer til stuen, tevarmere og brødkurv til kjøkkenet, saccosekk til barnerommet og skittentøypose til badet. De over 40 oppskriftene er forklart trinn for trinn med tegninger og bilder. Dette er overkommelige hobbyprosjekter du kan lage på en helg, og hyggelige og personlige gaver å gi bort.

Alle bøkene kan kjøpes på melilot.no med personlig hilsen, eller i bokhandel.

27 Kommentarer

 1. Bitt veldig glad i bloggen din, og er fort innom en gang om dagenpskriftene er veldig inspirerende, og får lyst til å lage alt! Kan godt tenke meg flere oppskrifter som er tilpasset studentøkonomi, og en ellers travel hverdag. Ellers gleder jeg meg bare til å se mer av det som allerede er så bra med bloggen din:)

  Om jeg skulle være så heldig å få en bok i posten, så synes jeg «Syboka» så veldig fin ut:)

  Har selv nettopp laget en blogg, hadde vært veldig kult om du ville ta en titt, om du har tid. Ikke så mye der enda.

  God jul!

  • Oi, så hyggelig å høre. Tusen takk! Jeg har skrevet ned studentøkonomivennlige oppskrifter på lista. De aller fleste oppskriftene mine lages på ganske kort tid, så de burde passe en travel hverdag om man er flink til å planlegge. (Det har ikke jeg vært i år).

   Så fin blogg du har! Gleder meg til å følge med.

   Fortsatt god jul!

 2. Heidi rasmussen

  Mer tips/inspirasjon til ‘meatless Mondays’!
  Jeg ønsker me til barna’

 3. i think it is great u are changing to UB. I really like the gluten allergic recipes! (And pictures)
  I like the food related posts but the others as well.
  I would love to try the «oppskrift» for kids 🙂 so that book looks great!

  • Thank you! There will (naturally) be more gluten free recipes in the future 🙂

 4. Hei,
  Liker bloggen din godt som den er her, og hvis oppsettet på UB blir som det er nå: Man kan ikke venstreklikke for å komme inn på de ulike innleggene, noe som er veldig irriterende fordi man må åpne innleggene inviduelt for å lese dem.
  Ellers er det helt greit med annonser, forhåpentligvis er de noe relatert til din blogg og hva du står for?

  Jeg liker veldig godt innleggene dine om mat m/ oppskrifter og skjønnhet, ting du liker og slikt, mens personlig synes jeg ikke reiseinnleggene dine er så interessante da de stort sett er mer som en dagbok imt. «her bør dere dra og dette bør dere se.» Når det kommer til oppskrifter så hadde det vært interessant med forskjellige oppskrifter ift. tilbredningsmåter av ulike grønnsaker, alais «tre forskjellige gode retter med grønnkål» og det trenger nødv. ikke være hele oppskrifter men ideer pman kan putte det i som man kanskje ikke har tenkt på. Det hadde hvertfall vært gøy hvis du gikk litt bort fra A4 innleggene innimellom. Ikke at de ikke er bra, men det kan alltids bli bedre.

  God jul!

  • Hei,r dumt at man ikke kan høyre/vestreklikke for å komme inn på innleggene på UB fra forsiden. Jeg har sagt ifra til dem. Annonsene er absolutt relevante for innholdet på bloggen min, og jeg har frihet til å velge bort det jeg ikke synes passer. Det blir ingen annonser på toppen og ned langs sidene, så det er ganske diskret. Takk for tilbakemelding på reiseinnleggene! Jeg liker best å skrive om hva jeg har gjort og hvor jeg har vært, heller enn litterære reiseskildringer om du skjønner. Når jeg leser reiseguider liker jeg selv best når det er kort og konsist og med noen bilder fra hvert sted. Det er vel derfor jeg skriver mine som jeg gjør. Har skrevet opp det med forskjellige retter med samme ingrediens på lista. Kanskje jeg skal samle sammen de oppskriftene jeg allerede har med grønnkpl i ett innlegg?

   Fortsatt god jul til deg!

 5. Hei, og god jul! 🙂 Jeg liker bloggen din veldig godt sånn som den er, at du har så mange spennende oppskrifter jeg aldri har hørt om, og som man skjelden finner andre steder. Du er også flink til å legge ved oppskrifter for glutenallergi, som er helt topp. Det som jeg gjerne skulle sett mer av er allikevel oppskrifter med litt mer «vanlige» ingredinser, som man kan finne på butikker også når man bor langt ute på landsbygda, hehe. Ellers synes jeg det er fint at du flytter bloggportal, kan bli bra med noe nytt og forfriskende, forhåpentligvis med andre bloggere som er like flinke til å oppdatere som deg. 🙂
  Jeg ønsker meg svært gjerne Syboka!

  • Hei Maren, mer «vanlige» ingredienser er notert på lista. Men de aller fleste av ingrediensene jeg bruker kjøper jeg på Rema1000, eller så bestiller jeg dem på rett hjem fra iHerb. Chiafrø, quinoa osv. Får tak i dem i spesialbutikker her også, men da er det så dyrt. Tenker å lage et iHerb-innlegg snart, så kanskje du blir inspirert til å bestille noen av de litt mer «uvanlige» ingrediensene hjem. Fortsatt god jul!

 6. Hei!
  Som flere sier over her, så liker jeg bloggen din veldig godt som den er!
  Syns også det er helt greit med annonser.
  Liker at du har endel paleo/allergivennlige oppskrifter.
  Syns også du har veldig mange gode middagsretter, som jeg har har laget mange av!
  Ønsker meg sy til barn 🙂

 7. Hei! Jeg spiser vegansk mat, men leser bloggen din likevel regelmessig. Oppskriftene dine er fryktelig gode og enkle og «veganisere». Men, det hadde uansett vært veldig gøy om du postet enda mer vegan/vegetar mat. Elsker spesielt chili con carnen! Jeg ønsker meg Syboka!
  God jul og godt nytt år 🙂

  • Hei Hilde, så gøy at du leser bloggen selv om du spiser vegansk! Det er jo stas. På nyåret blir det mer vegetarisk mat, det kan jeg love. Så får du veganisere der det trengs 🙂 regner med du har sett at jeg har en oppskrift på chili sin carne i tillegg til den varianten med kjøtt?

 8. Jeg er egentlig veldig fornøyd med bloggen som den er. Begynte å lese for mange år siden, og var hell i uhell for meg da du fikk påvist samme allegier/intoleranser som jeg har. Er generelt veldig glad i miksen du har av oppskrifter.
  Foreslår kanskje at du kan lage en Oslo-guide med tips til hvor mankan finne god allergiker-mat. Du er god med tips, men kanskje mer enn oppsummering?

  Hvis det kommer annonser/mer reklamebaserte-innlegg gjør det meg lite, ettersom or som om du har såpass med integritet at jeg ikke ser for meg at det forandrer innholdet nevneverdig. Heller fint at du får litt penger for den gode jobben du gjør!

 9. Pingback: Hei fra København | Matbloggen

 10. Jeg satte ustyrtelig stor pris på innlegget ditt om da du selv lagde fiskekraft – og sånt vil jeg gjerne ha mer av! Hvor du faktisk får vist oss hva du lager helt fra bunnen av. Ellers er jeg fantastisk takknemlig for vegetariske oppskrifter, og gjerne også mer fisk. Ønsker meg syboka!

  • Det er gøy å høre at du satte pris på fiskekraft-innlegget, for snart kommer det et nytt kraftinnlegg. Mer vegetarisk og fisk kommer fremover, så bare følg med!

 11. Pingback: Julies matblogg | Hei fra København

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *