RMS beauty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg er ikke bare opptatt av at det jeg spiser skal være rent og bra for kroppen – i år har jeg også som mål at alt jeg smører på huden skal være giftfritt og naturlig. Det har vært enkelt å legge om til naturlig hud- og hårpleierutiner. Det er sminke som er vanskelig. Jeg bruker ikke så vanvittig mye sminke, men jeg trenger litt hjelp til å jevne ut og matte ned huden, samt litt på øynene og leppene. De siste månedene har jeg testet rms beauty, som er en helt ren sminkeserie utviklet av Rose-Marie Swift. Alle produktene laget av raw ingredienser og er så rene at man kan spise dem. Så da kan man også trygt smøre det på huden. Faktisk er alle produktene også nærende for huden. Tenkte jeg skulle skrive litt om mine favoritter, for dette er virkelig et tipp topp merke jeg håper flere får øynene opp for.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tre små evigvarende glasskrukker. Til venstre er mitt absolutte favorittprodukt noen sinne, lipshine i fargen Sacred. Dette er en glossy leppepomade som gir den perfekte rosafargen. Man kan variere fargen fra kun et lite rosaskjær til å være nesten helt mettet. Den er ikke klissete å ha på, og smaker ikke vondt (mitt største leppeproduktproblem!). Tror jeg må skaffe meg alle de andre fargene som finnes, for så fornøyd er jeg. Øverst er lip2cheek i fargen modest (som det ser ut som er utsolgt for tiden). Dette er et kombiprodukt som fungerer både på leppene og i kinnene. Den er matt og litt tjukkere i konsistensen enn lipshine, så jeg synes igrunnen den passer best som blush. Man trenger utrolig lite produkt for å få en fin farge, så jeg tipper denne varer i flere år. Nederst er un cover-up i fargen 11. Dette er det perfekte produktet for å dekke til ujevnheter, og den fungerer som en lett foundation om man vil. Man bare varmer opp litt produkt mellom fingrene og klapper det på huden. Jeg har denne i både 11 og 22 så jeg kan variere litt etter årstidene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De to neste fantastiske produktene er un-powder, et helt gjennomsiktig og mattende pudder som faktisk holder huden matt og glatt HELE dagen. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. For å fjerne sminken bruker jeg raw coconut cream, som er en helt ren og uraffinert kokosolje. Den får bort absolutt alt og gir masse fukt i tillegg.

Har også prøvd living luminizer som anses å være et kultprodukt. Er bare ikke så flink til å sminke meg at jeg skjønner helt greia med highlighter. Men til å være en highlighter er den utrolig fin. Den skimrer uten å glitre. Anbefales til de som bruker sånt. Til slutt har jeg prøvd eye polish i fargen magnetic. Denne ser ganske mørk ut i krukken, men kan være alt fra lyselysebrun til mettet og skimrende. Elsker den, men blir ikke helt vant til kremøyenskygge.

Rms beauty får man kjøpt hos Pure skin! Se alle produktene her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

190115-5098_mini
Foto: Mariell Øyre/Hjartesmil
Her har jeg på meg rms fra «topp til tå», bortsett fra eyeliner fra Sprekenhus. Un cover-up, un powder, eye polish, lip2cheek og lipshine i tynne lag i fargene jeg har nevnt over for en helt naturlig hverdagslook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.