Søndagsspa med soapwalla

soapwalla

Søndag betyr hjemmespadag! Jeg prøver å ta meg tid til en ekstra lang dusj hvor jeg vasker håret med rensesjampo og tar hårmaske, før jeg skrubber huden og smører meg inn med en olje fra topp til tå. Av og til klasker jeg til og fikser neglene også. I dag var en slik en dag. Og jeg fikk endelig testet ut et helt nytt merke jeg har oppdaget.

Soapwalla er et lite Brooklynbasert merke utviklet av Rachel Winard. Alle produktene er veganske og inneholder kun økologiske og matklassifiserte ingredienser, og ingen tvilsomme tilsetningsstoffer. Alle produktene lages for hånd. Jeg har tidligere prøvd deodorantkremen fra Soapwalla og elsket den. Men nå var det på tide å utforske et par av de andre produktene.

Recharge hand&body wash er en supermild flytende såpe som skal berolige sensitiv hud. Sitrus og mint gjør at den virker oppkvikkende. Den finnes også i duftene lavendel&eukalyptus og mandel&ingefær. Denne er ganske tyntflytende, og hadde vært enklere å fordele om den hadde vært litt mer geléaktig. Men det er slik det blir når man ikke tilsetter unødvendige ingredienser.

Så bruker jeg Almond luxe body polish, en grov skrubb med mandelolje, kardemomme og rårørsukker. Skrubben er tørr og kanskje en smule vanskelig å fordele jevnt over hele kroppen uten å søle, men det er verdt det. Den lukter så godt! Når man skyller av skrubben blir huden silkemyk av mandeloljen. Den beste skrubben jeg noen gang har prøvd! Den er så mild at den passer for alle hudtyper. Selv de med sensitiv hud som meg.

Etter dusjen bruker jeg Luxurious body oil mens huden fortsatt er våt. Oljen inneholder jojoba-, mandel-, og druefrøolje samt Mowrah smør som bidrar til å bevarer fuktigheten. Den er parfymert med essensielle oljer fra ren ingefær-, sitrus- og sitrongress. Oljen er ikke så fet og trekker raskt inn i huden. Denne har blitt en ny oljefavoritt.

Det siste tilskuddet i hudpleieregimet er en fuktighetsgivende toner. Hydrating facial toning mist med rosevann beroliger irritert og sensitiv hud samtidig som den er utrolig fuktighetsgivende. Jeg har ikke brukt så mye toner før, men etter å ha brukt denne en periode er jeg helfrelst.

Hva er deres skjønnhetsrutiner?

Pureskin.no er et økologisk nettparfymeri og fører Soapwalla.

Les flere innlegg om økologiske skjønnhetsprodukter her.

4 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.