Naturlig solkrem

Sponsede produkter
coolapåskerabatt

I går var det lanseringsfest for boken min, og jeg ble totalt overveldet av hvor mange fine folk som kom for å feire. Det var så utrolig gøy. Men mer om det senere.

Nå er det jo ikke lenge igjen til påskeferie og mange drar til fjells. I Oslo i dag er det omtrent snøstorm, så det er litt rart å skrive om hvor viktig det er med solbeskyttelse akkurat i dag. Men det ER veldig viktig, og ikke bare midt på sommeren. Selv bruker jeg en eller annen form for solbeskyttelse i ansiktet året rundt. På vinteren holder det som regel med solfaktor i pudder for å beskytte seg, men fra og med påske er det ekte solkremsmøring frem til vinteren igjen.

I fjor oppdaget jeg Coola gjennom det økologiske nettparfymeriet pureskin, og kåret ansiktskremen som vinneren over alle solkremer i solkremguiden min. MineralFace SPF 30 Matte Tint er fremdeles en favoritt, mest av alt fordi den absolutt ikke føles som en solkrem. Dette er en naturlig bb cream med litt farge i, og den er veldig mattende. Det føles som å smøre på seg et lag silke i steden for solkrem. Kommer garantert til å bruke denne igjen i år. Til kroppen brukte jeg Sport Continuous Spray SPF30 hele sommeren. Det er så deilig å bare kunne spraye på seg et lag gjennomsiktig solkrem uten å måtte smøre eller være klissete. Den varte overraskende lenge også. Inneheolder ingen farlige gasser slik som vanlig spraysolkrem gjerne gjør. Det er viktig å beskytte leppene også, kanskje det mest utsatte området for solskader. Jeg brukte Liplux SPF 30 Original, men det finnes også en variant med vanilje og peppermynte som virker kjølende. Jeg byttet litt på denne og en glossvariant fra supergoop gjennom sommeren. Det som er så fint med leppepomaden fra Coola er at man kan ha på leppestift utenpå uten at det sklir av. Dette er mine Coola-favoritter for heldekkende og solid solbeskyttelse, men må nok prøve noen av de andre variantene også i år.

Nå får du 20% rabatt på Coola frem til påske ved å følge denne linken. Jeg anbefaler å begynne med smøring allerede nå (når snøstormen er over da) så dette er en god mulighet til å få testet den beste naturlige og økologiske solkremserien Coola. Pureskin har forresten også en konkurranse på instagram hvor du kan vinne en fantastisk god ansiktsolje fra La Bella Figura.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.