Bilder fra lanseringsfesten

Snart en uke siden lanseringen av boken min, så tenkte det var på tide å dele et par bilder fra kvelden. Lanseringsfesten var på Gyldendal, inni det lille Gyldendalhuset. Det var skikkelig koselig. Jeg bestilte vårlige blomster fra Plukk blomster, og pyntet med vimpler. Jeg ville gjerne servere noen smkebiter fra boken, men siden jeg har hatt det så travelt i det siste fikk jeg hjelp av de snille folkene fra Billie’s kitchen som leverte den gode hummusen med harissa og grønnsaksstaver. Grønnkålchipsen var fra Irina som skriver bloggen min matglede og lager produktene Happy food. Grønnkålchipsen fra Happy food er dehydrert og ikke bakt slik som chipsen i boken min, men smaken er omtrent den samme. Vi serverte også minibrownie, og ingrediensene til bakingen fikk jeg fra Økosjokolade. Vi serverte mine favorittbobler, Zanotto col fondo. Jeg har skrevet om vinen tidligere her og her. Kristin, min gode venninne og hjelper bakte brownie og hjalp masse til under lanseringen. Tusen takk til deg, og til alle andre som gjorde dette til en fantastisk fest!

Før lanseringsfesten var jeg på Balanzera for å bli fin, som jeg pleier før viktige begivenheter. Denne gangen var jeg hos Mia som er lærling og fikk stusset slitt tupper og lagt inn noen lyse frihåndsstriper. Klar for våren! Etterpå krøllet hun håret mitt og hjalp til med litt sminke. Det var så utrolig dilig å bare sitte stille og bli dullet med et par timer før festen, for i det siste har det vært mye stress. Atmosfæren der er så fin og avslappende, og man får servert økologisk te eller kaffe, frukt, nøtter og sjokolade. Jeg hadde litt stresshodepine (eventuelt tale-panikk), men det forsvant etter hodebunnsmassasjen.

Før gjestene kom rakk Kristin og jeg å gafle i oss en dagens husmann fra Smalhans, laget av Tom Victor fra Strand. Så utrolig godt! Og det ble ny gjesterekord. Grattis! Og det ble bare en av to ganger vi spiste på Smalhans den dagen. Etter lanseringsfesten hadde vi nemlig etterfest i leiligheten på Smalhans, hvor jeg klarte å presse inn de beste og snilleste folkene jeg vet om. Vi spiste og drakk og skravlet til det plutselig var sent. Det ble rett og slett en av de beste dagene i mitt liv.

_DSC5251

Redaktøren min Lars, kjære Kristin, Benedicte som har jobbet med presse, Karla som laget maten i studio, fotograf Nina fra Studio Dreyer Hensley og Lise som har designet boken. TUSEN TAKK!

_DSC5205
_DSC5216
Lars og jeg holdt tale. Jeg tok min veldig på sparket, og husker ikke så mye av det. Bortsett fra at det var veldig gøy da.
_DSC5259_DSC5262
Mmm, naturbobler!

Alle bildene over er tatt av Studio Dreyer Hensley.

Har du lyst på boken min? Nå kan du kjøpe den signert. Les mer her. Eller kjøp den som vanlig gjennom Tanum ved å klikke på banneret under.
unnamed-5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *