Sitrus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg elsker sitrusfrukt! Spesielt sitron (som jeg spiser hver eneste dag!) og blodappelsin. Dessverre er blodappelsinsesongen veldig kort og snart over, så spis det mens du kan. Denne påsken har jeg ekstremt mye jobb, og grunnen til det skal jeg snart fortelle dere. Jeg prøver likevel å lure noen elementer av påskekos, som for eksempel å spise sitrusdessert og drikke varm sjokolade. Min favorittkombinasjon er igrunnen sitrus og sitronmelisse, og ikke noe mer enn det. Men i dag har jeg delt en litt mer avansert utgave (men fremdeles ekstremt enkel altså) på Godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Denne sitrusdesserten består av appelsin, klementin og blodappelsin med et dryss granateplekjerner og en honning- og vaniljedressing. Dryss gjerne over litt finhakket sitronmelisse eller mynte også. Klikk her for å lese oppskriften på Godt.

Håper dere har en fin og avslappende påske alle sammen! I dag har Dagbladet skrevet en sak om sunt påskegodt fra boken min Kjernesunt. Husk at du kan kjøpe signert eksemplar av boken min nå. Les mer her.

unnamed-5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *