Menyforslag uke 15

Siden jeg ble anbefalt i Det Nye for mine ukemenyer tenkte jeg det var på tide å lage en ny en. Les gjennom denne listen og ha den i bakhodet når du er på butikken.

Denne uken får jeg ikke spist noen av rettene på ukemenyen min. Jeg er nemlig i studio hele uken for å ta bilder til min nye kokebok, og da er det alltid så mye matrester å spise opp. Så jeg skal spise sunn og god vegetarmat hele uken. Det er nemlig det den nye boken handler om. Gleder meg til å fortelle dere mer!

restesuppe-1024x768
Mandag: Gul restesuppe er perfekt å lage av påskematrestene. Og har du ikke så mye påskematrester er det enkelt å raske med seg litt grønnsaker fra en grønnsakshandel (ja, de er faktisk åpne i påska!). Start uka med en meatless monday, med mindre du har kjøttkraft i suppa da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tirsdag: La påsken vare litt lenger og lag lammekoteletter med salsa verde. Pass på å kjøpe kjøtt fra frittgående lam.

Job_3138quinoasalat-med-brokkoli-paere-fennikel-823x1024
Foto: Studio Dreyer Hensley
Onsdag: Sunn quinoasalat med brokkoli, pære, fennikel og reddik er perfekt mat sånn midt i uka. Oppskriften er fra boken min Kjernesunt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torsdag: Hva med Toscansk bønnegryte med lammekjøttboller? Butikkene er fulle av lammekjøttdeig nå i forbindelse med påsken, og det er så godt.

julie-ceviche3-720x480Foto: Ingrid Pop
Fredag: Skreiseongen er på hell, så benytt anledningen til å spise denne norske superfisken mens du kan. Jeg foreslår skreiceviche. Med fredagsvintips!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg hva med en enkel sitrusdessert etterpå?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Lørdag: Inviter gode venner og klask til med en skikkelig lørdagsmiddag. Denne oppskriften på risotto med røkt andebryst høres kanskje komplisert ut, men er det absolutt ikke. Lover at du ikke trenger å stå bak grytene i mer enn 30 minutter. Med vintips!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Søndag: Indisk kyllingcurry er perfekt søndagskosemat spør du meg.

Det blir nok ikke så mye aktivitet her på bloggen den kommende uken på grunn av lange studiodager, men følg med på instagram så lenge og behind the scenes på snapchat hvor jeg heter chikujenta.

unnamed-5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.