Økologisk krydder

Sponsede produkter
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
For en liten stund siden kom det en liten pakke på døren. Slikt er jo alltid gøy, men ekstra gøy når den inneholder masse økologisk krydder. Urtekram har nemlig lansert krydderserien sin i Norge, og det er jeg så glad for. Jeg har nemlig hamstret disse søte små boksen når jeg har vært i Danmark eller Sverige. Spesielt vaniljepulveret og kanelen har jeg hamstret mye av, for det er virkelig kvalitetsprodukter til en god pris. Nå kan jeg bare gå ned på butikken og kjøpe det.

Økologisk krydder har ikke vært så lett tilgjengelig i Norge synes jeg, og ofte kommer de i upraktiske poser eller glassflasker. Krydderet fra Urtekram kommer i en lystett boks som dessuten er enkel å stable. Disse gjemmer jeg ikke bort i kjøkkenskapet.

I tillegg til de små boksene med krydder får man større bokser med ferdig krydderblanding. Jeg gleder meg til å lage noe Cajuninspirert med Cajunmiksen fremover. Plukk med deg en krydderboks fra Urtekram neste gang du er i butikken og merk forskjellen! Lover at du aldri kommer til å kjøpe vanlig kanel på glass etter dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 Kommentarer

  1. Vet du hvilke butikker i Oslo området som har disse? Kan ikke si jeg har sett dem enda 🙁

  2. Vet du hvilke butikker i Oslo området som har disse? Kan ikke si jeg har sett dem enda 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *