Yarok

//Inneholder sponsede produkter
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For et par uker siden skrev jeg litt om mitt nye favoritthårpleiemerke Yarok. Da skrev jeg: Alle produktene til Yarok er 100% økologiske, veganske, ikke testet på dyr og er uten alkohol, parabener og sulfater. I tillegg er det et miljøvennlig merke. For eksempel er etikettene laget av maisstivelse! De donerer 3% av alt overskudd til The Pachamama Alliance som beskytter regnskogen i Amazonas. Alt dette og i tillegg til at produktene er gode har gjort det til mitt nye favorittmerke. Det er både mildt, bærekraftig og miljøvennlig. Da hadde jeg testet volum sjampoen og balsamen. Nå har jeg testet et par produkter til fra dette fine merket.

Feed your ends er en lett leave in-balsam med som i tillegg er varmebeskyttende. Perfekt for sånne som meg som får skikkelig flokete hår. Den inneholder oljer, men er gjør ikke håret tungt eller fett. Den lukter også veldig godt av rosmarin.

Feed your roots er en mousse som gir litt volum og tekstur i håret. Jeg har egentlig aldri brukt mousse før, så jeg kan ikke sammenligne den med tilsvarende produkter. Men den gir hvertfall mitt supertynne og uvolumiøse hår litt volum. Og selv om det faller sammen ganske fort gir den som sagt litt tekstur til håret så det gjør det lett å puffe det opp igjen. Lukter også veldig godt av rosmarin og urter.

Feed your hold er en settespray med medium hold. Den gjør ikke håret stivt slik mange andre sprayer kan gjøre. Ved en feiltakelse brukte jeg denne i steden for varmebeskyttende spray da jeg fønet håret her for leden og da ble håret skikkelig fint og blankt. Anbefaler såklart ikke å føne uten varmebeskyttelse, men det går jo an å spraye litt i tillegg. Lukter det samme som produktene over, noe jeg liker veldig godt. Det bli ofte alt for mange dufter som kræsjer om man bruker flere produkter samtidig. Alle har en veldig subtil og nøytral duft, så de burde passe for de fleste.

Jeg linker til Yaroks egen side om dere vil lese mer om produktene. Yarok selges av Balanzera, min favorittfrisørsalong som jeg er så heldig å ha et samarbeid med. Alle Yarokproduktene selges i flere størrelser – mini, medium og stor. Dette er helt perfekt om man vil teste produktene før man kjøper full størrelse, skal reise eller bare vil ha en liten utgave i veska. Jeg er hvertfall superglad over å endelig ha funnet bra stylingprodukter jeg kan ta med på reise uten å drasse med meg så mye. Anbefaler virkelig Yarok av hele mitt hjerte. Det er ikke ofte man kommer over produkter som er både så naturlige, 100% økologiske og miljøvennlige som i tillegg funker skikkelig bra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.