Hverdagsfrokost

Processed with VSCOcam with s3 preset
Nå er det lenge siden jeg har skrevet om frokosten min. Det gjorde jeg ofte før, og spesielt etter at jeg måtte slutte å spise gluten, melk og egg. Nå kan jeg heldigvis spise så mye egg jeg vil igjen, og litt ost. I det siste har jeg også eksperimentert litt med gluten, men det får jeg heller komme tilbake til senere. Frokostene mine i det siste er veldig vanlige. Knekkebrød (helst hjemmelagede) med et eller annet vanlig pålegg, kanskje et kokt egg, varmt sitronvann og te.

I dag tidlig spiste jeg knekkebrød jeg fikk fra min kjære assistent Ida, som skriver bloggen Smart mat / raske bein. Klikk på linken for å komme rett til oppskriften på disse gode knekkebrødene. Jeg toppet dem med Rørossmør, spekeskinke, Valdresost med brennesle og spirer. Så spiste jeg et kokt egg til med røkt havsalt og noen fantastiske norske jordbær. Spiste mange flere enn det jeg fikk plass til på bildet altså. De er så gode nå at jeg dåner. Men husk å gi dem en runde i eddikvann! Ellers drikker jeg alltid en kanne hvit te og drikker varmt sitronvann, men det tenkte jeg også å skrive om senere.

Hva spiser dere til frokost?

8 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.