Ny barmeny på Smalhans

Inneholder sponsede produkter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På søndag var jeg så heldig å bli invitert til Smalhans for å teste den nye barmenyen de nylig har lansert. Smalhans er en av mine absolutte favorittrestauranter, og antakeligvis den restauranten jeg har vært på flest ganger i mitt liv. Grunnen til det er nok at det er så avslappet stemning der, og fordi man kan bestille småretter og deleretter. Jeg har skrevet om Smalhans sin krøsusmeny tidligere, som er en 7-8 retters meny. Det som er så fint er at man også kan bestille bare en eller to små retter fra menyen avhengig av hvor sulten man er. Dette er noe Kristin og jeg har gjort ofte (hver dag etter kokebokopptakene!), og da har vi som regel bare sittet i baren med et glass naturvin og et par retter på deling. Nå har de derimot gjort dette enda enklere på Smalhans med en egen barmeny!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Småretter og forskjellig godt i glasset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På øverste bildet ser du Smalhans-kimchien. Vi hadde også oliven, focaccia og aioli. Vi fikk smake den nye vinen til Vin John – Villvin produsert i Skåne, Sverige. Ganske koko! Så fikk vi en fløyelsmyk bøffelmozzarella med god olivenolje, balsamico, tomater og sylta agurk. Og favoritturten min – kjørvel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Østers!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Carpaccio med kantarell og aioli. Denne var veldig god. Kommer garantert til å sitte i baren igjen med en slik igjen i nær fremtid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Til slutt spiste vi anderilette med toast og sylta agurk til. Kanskje kveldens favoritt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det kom til og med en liten dessert (fra den vanlige menyen, som man forøvrig frmedeles kan bestille retter fra i baren!) yoghurtpannacotta med sylta mirabelleplommer med timian og solbær. Så utrolig godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så glad blir man av barmat og god vin. Kristin og Alisa, det beste selskapet!

Anbefaler uansett alle å dra på Smalhans fordi det er favorittrestauranten min, men nå som de har fått barmeny er det jo enda enklere å bare droppe innom tilfeldig uten å ha booket bord. Besøk Smalhans på St.Hanshaugen i krysset Ullevålsveien og Waldemar Thranes gate. Sjekk ut hjemmesiden deres for booking, eller bare dropp inn i baren.

Følg Smalhans, kokkekarla og hipstakokken på instagram for bra mat, menyer, bilder fra kjøkkenet og generelt mye morsomt!

Skjønner du ikke helt poenget med matbar? Les mer om konseptet social eating!

AVE5118-1024x683
Les også om da jeg fikk komme inn på kjøkkenet til Smalhans for å lære å lage Pariserfalaffel sammen med Anders aka hipstakokken. Foto: Anne Valeur

Til info så var barmåltidet dekket av Smalhans.

2 Kommentarer

  1. Leste seriøst «barnemeny» både her og på Facebook – og syntes det hørtes skikkelig spenstig ut. Men så, to dager senere, så jeg at det står «bar». Og det forklarer jo litt! Så sykt digg ut. Har ikke vært på Smalhans enda, men nå bor vi jo rett i nærheten! Ingen unnskyldninger lenger.

    • Haha, du var heller ikke den eneste som leste det. Du må stikke dit og sjekke ut menyen selv. Hadde spist der sååå ofte om jeg hadde bodd på St.Hanshaugen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *