Nyhet i nettbutikken!

Egenreklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEndelig har jeg begynt å fokusere litt på nettbutikken min, Julies grønne kjøkken. Jeg har tatt inn varer fra Ellitsgaard, og selger foreløpig høykonsentrerte urteoljer av dill og gressløk. Ramsløkolje er på vei! Jeg har skrevet litt om Ellitsgaard sine produkter tidligere. Det er Nicolai Ellitsgaard, tidligere kjøkkensjef på Måltid i Kristiansand som har laget en produktserie med mindre sukker og uten tilsatt konserveringsmiddel med selvplukkede råvarer. Jeg kommer til å føre de konsentrerte urteoljene i første omgang, og syltetøyene og pestoene på sikt.

Lurer du på hva du kan bruke urteoljene til? Sjekk for eksempel ut denne oppskriften, eller følg Ellitsgaard på facebook for inspirasjon. Jeg bruker urteoljer på alt for tiden. Som topping på supper og gryter, på poteter, på omelett eller blander dem med litt Nyr for en frisk dressing.

Du finner urteoljene i nettbutikken min her!

Fremover kommer det til å skje en god del endringer både på bloggen min og i nettbutikken. Jeg har mange spennende produkter på blokka, men noen av dem skal først utvikles og settes i produksjon. Følg med!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *