Friterte kapers

2016-04-27 09.50.12-1Friterte kapers dere, det er godt det! Jeg laget noen oppskrifter med det for en kunde denne uka, og innså at det må jeg legge ut «oppskrift» på. Vi laget en potetsalat og en hvit pizza med friterte kapers på i studio, og hele gjengen satt og knasket de friterte kapersene etterpå. Jeg tok dem med hjem og toppet avokadofrokosten med dem. Tenk at noe så enkelt er så vilt godt da.

Så enkelt er det:
1. Sil bort kaperslaken. Lag gjerne av to glass av gangen!

2. Varm opp rikelig med nøytral olje (solsikke, raps etc) i en dyp stekepanne. Laget bør være en halv cm tykt. Varm opp til middels-høy temperatur og ha kapersen oppi.

3. Rør litt rundt på kapersen i et par minutter, til de «åpner» seg.

4. La det renne av seg på kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje. Kan oppbevares ganske lenge i en åpen boks i kjøleskap. Kanskje en uke eller to.

2016-04-27 09.42.31-2Det beste frokostlyset <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.