Færøyene – tips?

Gásadalur

Foto: Alessio Mesiano

I neste uke tar jeg med meg fotografen min Anne Valeur til Færøyene (!!!). Som dere kanskje vet elsker jeg Danmark, og Færøyene er jo dansk. Turen er i regi av VisitDenmark og VisitFaroeislands, så vi har fått et lite program med ting vi kan gjøre. På planen står allerede et besøk til Gómagott, en nyoppstartet sjokoladeprodusent og besøk til Føroyar Bjór, det eldste ølbryggeriet. Vi bor i Torshavn, men skal også en tur til Saksun. Så skal vi besøke en familie som er bønder for å smake på fermentert kjøtt og fisk, og vi skal på båttur og se på fuglebergene. Vi skal blant annet spise middag på KOKS, og feire bursdagen min (wiiii!) på torsdag. Ellers er planen bare å oppleve vakker natur, gå litt i noen fjell, klappe noen dyr og kanskje ta årets første bad. Vi får en egen bil for å utforske litt på egenhånd også, så i den anledning lurer jeg på om dere har noen skikkelig bra tips til hva burde gjøre og se?

Highland cowsPersonlig håper jeg vi møter på disse to. Kan nesten ikke tro vi skal til et så eksotisk sted, og så er det så nærme oss. Tipper det blir årets råeste (og kaldeste) ferietur.

Vi snakkes fra Færøyene i neste uke! Jeg har som noen sikkert har fått med seg gjort mystory på snapchat hemmelig, men kommer til å ha åpen snapchat når jeg er på tur. Så følg «chikujenta» fra Færøyene fra 19-23. mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *