Velkommen til ny blogg!

om meg
Velkommen til min splitter nye blogg! Jeg har blogget i halvannet år for United Influencers, men har nå valgt å ta bloggen ut for å drive selvstendig. Denne bloggen har alltid vært, og vil alltid forbli en hobby. Likevel er det mye jobb, så jeg har ansatt Stine Friis til å ta seg av alt kommersielt rundt bloggen. Hun jobber også for Maja Hattvang, så nå er bloggene våre slått sammen i et slags samarbeid, selv om begge blogger helt selvstendig. Søsterblogger! Trine Færaas står for det tekniske og har satt opp bloggen min, og Erland Banggren har gjort det grafiske.

Den nye bloggen får et mer klassisk bloggoppsett med scrolling nedover, og ikke magasinforside. Jeg har ikke tatt med meg hele arkivet, men blogginnlegg fra 2014 og fremover. Savner du en oppskrift? Send meg en melding! Bloggen er delt inn i tre deler nå; Mat & drikke, reise og anbefalinger.

Under kategorien Mat & drikke finner du underkategoriene frokost, salater & lette retter, supper & gryter, kjøtt, fisk & fugl, snacks & tilbehør, søtt og vegetar. Det skal være mye enklere å navigere i oppskriftene mine nå, og søkefunksjonen er optimalisert.

Kategorien reise inneholder alle mine reiser de siste årene. Det blir straks oppdatert med bilder på kategorisiden! Det er mest Danmarksinnlegg (faktisk over 50 av dem!) men også noen andre destinasjoner i Europa og Asia.

Under anbefalinger finner du mine innlegg om kunst og design, bøker, blogger, restauranttips, en øko-kategori hvor jeg tipser om naturlige produkter og en kategori med alt som handler om jobben min. Ting som er vanskelig å plasseres havner under diverse.

Jeg blir veldig takknemlig for tilbakemeldinger på utseende, funksjonalitet osv. Legg gjerne igjen en kommentar under.

Kontaktside. Om meg. Om mine samarbeidspartnere.

13 Kommentarer

 1. Susanne

  Kult og gøy! Gratulerer! Veldig fornøyd med å scrolle nedover på siden, likte dårlig den forrige løsningen. Tommel opp!

 2. Filip Jorde Lunde

  YEY! Grattis så mye Julie! Skal vi ta opp tråden i August?
  God sommer 🙂

 3. Linn jippi

  Nye designet er helt topp😍 Veldig funksjonell, enkel og delikat👌🏽
  Kult m liveblogging!

 4. Herlig! Du er heldig med Stine, hun er utrolig dyktig! Savner kanskje litt bedre innramming på designet, og en litt mer iøyenfallende header, men liker det!
  Du trenger kanskje ikke søkefelt på bunnen og toppen av sidemenyen, når du har den på toppen av siden? Samme med link til sosiale medier, de har du også to steder. Du har også link til Chikus catering og nettbutikken din to plasser. Den rundingen i sidemenyen der det står Julies Matblogg er i litt liten oppløsning, samme med omslaget av boken din. Elsker hvordan du har satt opp mat og drikke og anbefalinger! Savner at du kanskje setter opp reiser på samme måte. Mye småplukk fra meg, men jeg elsker bloggen din altså!

  • Hei caroline, takk for feedback!

   Jeg er veldig fornøyd med headeren min og designet, så det kommer det ikke til å gjøres noe med. Har notert ned de andre innspillene dine.

   Hva slags skjerm sitter du med? Har sjekket oppløsningen på bildene på litt forskjellige skjermer nå og det ser fint ut på de vi har testet.

   • Designet er smashing, alt jeg sa er egentlig mine personlige preperenaser (som ikke du skal bry deg om) 😉

    Jeg er på en Macbook Pro 13, i Google Chrome.

 5. Kjære Julie, Så utrolig flott bloggen har blitt! Lykke til videre. Alltid gøy å følge med på dine eventyr!

 6. Endelig! Nå skal jeg lese bloggen din igjen, og ikke bare søke opp enkeltoppskrifter:) Kan du ta med deg banankaken din videre? Den er helt fantastisk, og veldig lett å lage gluten- og sukkerfri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *