Rødbetsmoothie

_AVE7928

Foto: Anne Valeur

Denne digge smoothien serverte jeg som «velkomstdrink» til gjestene mine på et frokostevent med Bosch forrige uke. Oppskriften er hentet fra boken min, Julies grønne kjøkken.

Du kan bruke kokosvann for en frisk og lett variant, eller nøttemelk for å gjøre den litt fyldigere og tyngre.

_AVE7842

Oppskriften gir to-tre store glass

Ingredienser:
-1 liten rødbete
-25 g ingefær
-200 g jordbær (frosne)
-5 dl kokosvann eller nøttemelk
-1 sitron

1. Skrell rødbeten og del den i mindre biter.

2. Skrell ingefæren og finrasp den.

3. Ha rødbeter, frosne jordbær, ingefær og kokosvann/nøttemelk i en blender og kjør i 20-30 sekunder eller til alt er finmost. Smak til med sitronsaft til slutt.

_AVE7820_AVE7843

3 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.