DIY honningmaske mot arr

honningmaske msm
Som noen av dere kanskje har fått med dere har jeg begynt å skrive for The pure blog. En gang i uka skriver jeg om grønn mat, kosttilskudd eller økologiske produkter fra PureSkin.no. Som noen også sikkert har fått med seg hadde jeg et stygt sykkeluhell tidligere i sommer hvor jeg fikk stygge sår i ansiktet, så dette er et innlegg jeg har gledet meg til å dele med dere.

Litt flaks skulle jeg ha, for rett etter ulykken møtte jeg Lene som driver PureSkin.no. Hun rådet meg til å prøve kosttilskuddet Ren MSM, sammen med kollagen for å styrke huden og selvsagt beskytte arrene med høy solfaktor.

Slik som jeg så ut hadde jeg forventet å ha stygge sår i ansiktet hele sommeren, men jeg så bedring så raskt. Etter bare en liten uke var jeg betydelig bedre og hadde bare små arr igjen. Jeg kunne til og med droppe sårkontroll hos legen – for sårene hadde jo grodd!

Jeg er temmelig sikker på at Ren MSM kan få æren her. MSM, eller “methylsulfonylmethane” som det står for, er en organisk form for svovel og et allsidig supermineral. Du kan lese mer om de mange bruksområdene her.

Mange kaller det “skjønnhetsmineralet” og det kan jeg skrive under på. Svovel er med på å gjøre huden mykere og mer elastisk. Huden føles sterkere og fastere etter bare to ukers bruk. I tillegg er det med på å gjøre negler sterkere og håret mer glansfullt. Jeg er rimelig sikker på at Ren MSM og kollagen har gjort at sårene mine har grodd raskere enn antatt, og at arrene mine mindre synlige.

Du får kjøpt Ren MSM i pilleform og pulverform hos PureSkin.no. Pulveret løser du enkelt ut i væske, og det smaker nesten ingenting. 1/2 ts dekker dagsbehovet. I tillegg til å ta Ren MSM oralt denne perioden har jeg også laget en superenkel honningmaske og smurt direkte på arrene.

Honning er kjent for å få sår til å gro raskere, og kan virke oppfriskende og oppstrammende på huden. Masken lages enkelt av honning og Ren MSM i pulverform. I samme slengen smurte jeg det på noen kviseutbrudd og gamle arr og lot det virke 20-30 minutter. Resultatet er lysere arr og mindre utbrudd. Det kan nesten ikke bli enklere og bedre!

Slik gjør du:
Bland sammen 1 ss honning med 1/2 ts Ren MSM. La det virke i 20-30 minutter, eller så lenge du orker. Ta deg et glass vann med 1/2 ts Ren MSM mens du venter for best mulig resultat. Tørk av med en fuktig klut. Husk å bruke høy solfaktor hvis du har sår eller arr!

honningmaske msm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.