Høstlig sangria med eple og kanel

sangria

Jeg elsker alle mulige vindrinker. Mimosa, spritz og sangria. Men av en eller annen grunn føles det så sommerlig. Så her for leden laget jeg rett og slett en høstlig sangria med norske epler og pærer, og litt sitron og kanel.

Da jeg skulle lage denne ba jeg om en enkel, lett og fruktig rødvin som kunne passe til å lage sangria med. Hadde ikke så høye forhåpninger, men jaggu har jeg funnet en ny favoritthverdagsvin. Sorry meg, men jeg elsker å ha en rødvinsdunk stående i de kalde månedene. Elsker å kunne ta seg et glass vin til maten når som helst og invitere på spontan vindrikking uten at det går tomt.

sangria

For å lage 1 liter høstsangria trenger du:
-1 håndfull isbiter
-1 eple
-1 pære
-1 økologisk sitron
-3 kanelstenger
-7,5 dl lett og fruktig rødvin
-2,5 dl sitronlimonade

sangria

Fremgangsmåte:
1. Ha isbiter i en mugge. Kutt eple, pære og sitron i tynne skiver på tvers.

2. Ha i kanelstang og rødvin. Rør forsiktig sammen, og topp med sitronlimonade.

3. YUM!

Tips: denne kan også varmes til en superdigg gløgg! Dropp isbitene og topp med sitronlimonaden til slutt.

2 Kommentarer

  1. Hei 🙂 du har en så estetisk fin side og du gir masse inspirasjon. Hvor er den muggen fra? Utrolig fin.

    • Tusen takk for hyggelig kommentar 😀 Muggen er fra Lagerhaus. De har den i forskjellige størrelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *