Ylajali

For nøyaktig en uke siden hadde vi en tjuetreårsdag, en trettiårsdag og en innlevert bacheloroppgave å feire så vi fikk et bord på Ylajali (i gave, tusen takk mamma og… Les mer

Påskepizza

Ok, jeg LOVER at dette er siste innlegg som handler om påske, men påska har bare vært så bra så det ble til et par innlegg. Et om vin, et… Les mer

Hitchhiker

På søndag etter at jeg var ferdig med liveseningen på VGTV testet vi ut nye Hitchhiker i Mathallen. Feiret med et deilig glass husets naturbobler også. Kan egentlig bare begynne… Les mer

Pho against cancer

Et av mine nyttårsforsetter i år var å lære meg å lage vietnamesisk ph? fra bunnen av. Det nyttårsforsettet tar jeg ganske alvorlig og i dag skal jeg lage det… Les mer

Smalhans

Jeg har skrevet litt om Smalhans tidligere, men ikke nok. Endelig fikk jeg tatt med meg kamera dit også, så her kommer dokumentasjon av en krøsusmeny og en slags anmeldelse.… Les mer

Supreme Roastworks

Jeg er ganske stolt over å ha gitt årets beste iskaffe sitt navn. Den heter satans god iskaffe og er en kald Nekisse med Fentimans rose limonade og lime. HERREGUD… Les mer

Izakaya

Har du ikke vært på Izakaya enda? Da er det på tide. Jeg har skrevet om det før, men jeg blir bare mer og mer begeistret. Izakaya er ikke en… Les mer

Al freddo på Tim Wendelbo

Om du ikke har drukket al freddo på Tim Wendelbo, så må du gjøre det! Kald cappuchino i cocktailglass. Skummet er helt merkelig fluffy og digg. Anbefaling anbefaling anbefaling!