Sjokoladedruer på ica.no

Publisert på godt.no! I dag har ICA skrevet en sak om mat som gjør deg glad, og inkludert oppskriften min på sjokoladedyppede druer. Det stemmer at denne superenkle snacksen kan… Les mer

Sitrus

Jeg elsker sitrusfrukt! Spesielt sitron (som jeg spiser hver eneste dag!) og blodappelsin. Dessverre er blodappelsinsesongen veldig kort og snart over, så spis det mens du kan. Denne påsken har… Les mer

Glutenfri juleformkake

Ukas Godt-oppskrift fra meg er denne supersaftige juleformkaken, som er som en stor og myk pepperkake. Den er selvfølgelig glutenfri, og veldig enkel å gjøre laktosefri. Jeg brukte en glutenfri… Les mer

Sjokoladedruer

Dagens oppskrift på Godt – sjokoladedruer! Druer med sjokoladetrekk er både superenkelt og veldig godt. Det er bare å dyppe dine favorittdruer i en god og mørk sjokolade og vips… Les mer

Glutenfri bærformkake

I dag har jeg delt oppskriften på denne glutenfrie formkaken med rips og solbær på Godt. Det er mitt beste tips for å holde på sommerfølelsen bittelitt lenger. Jorbær-, morell-… Les mer

Energikuler

Siste oppskrift fra Godt denne sommeren. Disse kulene er perfekt når du trenger litt ekstra energi. De har vært min redning i mange tilfeller når det går lenge mellom hvert… Les mer

Jordbærpai

Sjekk ut oppskriften min på glutenfri jordbærpai på Godt i dag. Den er ikke laktosefri denne gangen, men jeg laget i tillegg en liten pai som jeg fylte med Rørosrømme… Les mer

Påskegodteri

Denne påska er min første med matrestriksjoner, så derfor har jeg laget mitt eget påskeegg i år for å kunne spise godteri som de andre på hytta. Sjokolade har jeg… Les mer

VAFFELENS DAG

I dag er det vaffelens dag, og det har virkelig tatt av med vaffelbilder på instagram det siste døgnet. Vi har visst vaffelens dag for å markere overgangen mellom vinter… Les mer

Bounty

For en liten stund siden skrev jeg om hvordan man kan lage fantastisk hjemmelaget rå sjokolade, og jeg lovet å dele en bounty-oppskrift. Denne kokossjokoladen er så utrolig god, og… Les mer

Verdens pannekakedag

I dag er det verdens pannekakedag, og i den anledning tenkte jeg å samle alle mine beste pannekakeoppskrifter. Bildet over er noen superdigge pærepannekaker med chevre, honninig og timian. Ikke… Les mer

Hjemmelaget sjokolade

Etter at jeg fikk matintoleranser inngikk jeg et samarbeid med fantastiske Økosjokolade for å teste ut litt forskjellig hjemmelaget sjokolade. Med allergier trenger man full kontroll på ingrediensene, og som… Les mer

Enda bedre brownie

På Restaurant Day serverte vi den allerede berømte brownien min. Siden jeg har et samarbeid på gang med økosjolade og de var tomme for vanlig kakaopulver som jeg har brukt… Les mer

Sitrus

Sitrus, noe av det aller beste som finnes! Og spesielt nå som det er høysesong. Her er en blanding av deilig søte blodappelsiner fra Sicilia og Meyersitroner skåret i skiver.… Les mer

Brownie

I det siste har jeg eksperimentert litt med forskjellig brownieoppskrifter. Har laget browniekjeks med søtpotet, avokado og bønner i steden for mel. Skal oppdatere dere etterhvert altså. Så kom jeg… Les mer

Bananis

Dette er den enkleste oppskriften du noen gang kommer til å lese. Den har nemlig bare en hovedingrediens; banan. Bananen må være skikkelig moden for at isen skal bli god… Les mer

Julesnop

Denne førjulstida har selvkontrollen min virkelig fått kjørt seg mens jeg har laget fem forskjellige typer fløtekaramell, sjokoladetrøfler, fudge, marshmallows, forskjellig temperert sjokolade og ikke minst bakt julebakst på TV.… Les mer