Spinateggepanne

Ukas oppskrift på godt.no! Egg, bacon og spinat er en perfekt frokostkombinasjon, spør du meg. Denne oppskriften passer perfekt for én veldig sulten person, eller som en lett frokost for to.

Spinateggepanne:
-2 egg
-200 g spinat
-2 hvitløksfedd
-100 g bacon
-4 reddiker
-en klype tørket chili, salt og pepper
-1ss smør eller olje
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1: Start med å gjøre klar alle ingrediensene. Vask spinaten, finhakk hvitløk, snitt reddik og del bacon i mindre biter.

2: Start med å frese bacon og hvitløk i litt smør eller olje. Når baconet er klart tilsetter du spinaten. Dryss litt tørket chili, salt og pepper over og rør rundt til spinaten har falt sammen. Lag to groper i spinaten og knekk eggene oppi. Skru ned temperaturen og stek videre til eggene har fått ønsket konsistens.

3: Topp retten med reddikskiver!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.