Fruktsalat

Processed with VSCOcam with s3 presetJeg elsker frukt og bær. Tror jeg kunne levd av det hele sommeren. Nå er straks de norske jordbærene og morellene på vei også, og som jeg gleder meg! I mellomtiden innrømmer jeg glatt at jeg handler importerte bær og frukt. Husk å skylle godt!

I går laget jeg en stor fruktsalat som lørdagsgodt som jeg satt og mumset på mens jeg jobbet med å planlegge neste uke. Jeg har nemlig en stor og en liten cateringjobb, mange viktige møter og både et bryllup og en festival jeg må planlegge meny til. Ønsker meg flere timer i døgnet!

Fruktsalaten min besto av dragefrukt i terninger, jordbær, hvit fersken, pasjonsfrukt, moreller og finhakket mynte. God kombo, og et så utrolig mye bedre alternativ enn smågodt.

12 Kommentarer

 1. Åh, hvit fersken! Det er så godt. Her i traktene er det ganske tilfeldig om man får tak i det eller ikke – alt heter bare fersken, så kan det hende du får en hyggelig overraskelse om den er hvit inni.

  • Enig, det er SÅ godt. Men du ser veldig godt hva som er hvit ferske, for de har en helt annerledes fasong. Ofte kalles de flatfersken eller villfersken. Jeg kaller det hvit fersken.

 2. Åh, hvit fersken! Det er så godt. Her i traktene er det ganske tilfeldig om man får tak i det eller ikke – alt heter bare fersken, så kan det hende du får en hyggelig overraskelse om den er hvit inni.

 3. Enig, det er SÅ godt. Men du ser veldig godt hva som er hvit ferske, for de har en helt annerledes fasong. Ofte kalles de flatfersken eller villfersken. Jeg kaller det hvit fersken.

  • Be nærbutikken din om å ta inn. Alle butikker har jo tilgang på det, men etterspørselen må jo være der. Nå for tiden selger de italienske i firepakning. Litt mye emballasje, men de er ganske skjøre sammenlignet med vanlig fersken som er mye fastere. Mmm, gleder meg til å komme hjem og spise hvit fersken 🙂

 4. Be nærbutikken din om å ta inn. Alle butikker har jo tilgang på det, men etterspørselen må jo være der. Nå for tiden selger de italienske i firepakning. Litt mye emballasje, men de er ganske skjøre sammenlignet med vanlig fersken som er mye fastere. Mmm, gleder meg til å komme hjem og spise hvit fersken 🙂

  • Kan gjøre det! 🙂 I fjor kom de i en slik «korg» som man ofte får kjøpt fersken og nektariner i, så da var det en hyggelig overraskelse når jeg kom hjem. Men jeg kan alltids reise inn til byen, og da er det sikkert å få tak i! 🙂 Ha en fin dag!

 5. Kan gjøre det! 🙂 I fjor kom de i en slik «korg» som man ofte får kjøpt fersken og nektariner i, så da var det en hyggelig overraskelse når jeg kom hjem. Men jeg kan alltids reise inn til byen, og da er det sikkert å få tak i! 🙂 Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *