Kjøp kokebøkene mine

kokebøker

Her kan du kjøpe kokebøkene mine direkte fra meg. Jeg kan både signere, skrive hilsen og sende bøkene som gave.

KJERNESUNT

En inspirerende kokebok for deg som ikke spiser gluten, melk og sukker, men som elsker god mat! I boken finner du oppskrifter på hverdagsmiddager, lekre frokoster, desserter og snack, som endrer alt for de med intoleranser og som smaker godt for alle.

249,- (70,- porto Norge / 115,- porto Europa)

JULIES GRØNNE KJØKKEN

Julies grønne kjøkken er en kokebok som feirer mangfoldet i de grønne rettene. På enkelt vis kan du lage chips av grønnkål, hjemmelaget yogurt av kokosmelk, avokadobrownie, chili sin carne og masse andre fargerike og smakfulle retter. Det er sunt, det er miljøvennlig, det er billig – og det er veldig godt. Dette er boken for alle grønne matentusiaster!

249,- (70,- porto Norge / 115,- porto Europa)

BESTILLING

Send en epost til julieilona@gmail.com for å bestille kokebøker direkte fra meg.

-Spesifiser hvilken bok du vil ha, og eventuelt hvor mange
-Skal boken signeres?
-Skal boken inneholde en hilsen?
-Er boken en gave, og skal den pakkes som en gave?

Når bestillingen er mottatt vil du få tilsendt en faktura med 7 dagers forfall. Når fakturaen er betalt sendes bestillingen.

VIDERESALG?

Ønsker du å selge Kjernesunt eller Julies grønne kjøkken i din butikk eller nettbutikk? Jeg tilbyr gode priser på pakkesalg. Send en epost til julieilona@gmail.com for å høre mer. Ønsker du å selge Spis sammen, kan du sende en epost til hei@friskforlag.no.

kokebok spis sammen

SPIS SAMMEN

Spis sammen ble lansert 19.08.21! Den inneholder 100 oppskrifter på fargerik, digg og ujålete mat. Tema er vennemiddager, deleretter og snacks. Jeg deler også mine beste tips og triks for hvordan du kan bli en bedre hjemmekokk og vert. Boken inneholder også 14 menyforslag, vintips fra Fyllechatten og spillelister.

Spis sammen kan bestilles direkte fra Frisk forlag