På søndag var jeg med på Godt sin fem timer lange livesending fra Mathallen på VGTV – påskelammet minutt for minutt. Jeg var gjest i studio og laget kakao, eller varm sjokolade da. Lagde en klassisk variant med vanilje, en påskevariant og en laktosefri såklart. Jeg har ikke fått sett det selv, men det gikk mye bedre enn forventet egentlig. Hadde regnet med å snuble i kablene, glemme hva jeg skulle si og søle masse. Jeg klarte å søle litt, men hallo. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min live TV-debut. Da jeg spilte inn Julies julebakst var det ca 10 tagninger for hver scene fordi jeg gjorde feil hele tiden, så hadde ikke akkurat det beste utgangspunktet for å lykkes. Etter sendingen feiret jeg vel overstått med mat og bobler på nyåpnede Hitchhiker i Mathallen. Mer om det senere!
Alle oppskriftene fra sendingen finner du her. Og sjekk ut oppskriften min på greske lammekjøttboller i pita på Godt i dag.
Pingback: Hitchhiker | Matbloggen