Ny uke, nye muligheter til å spise sunt og godt. Jeg har satt sammen et forslag til en ganske grønn og lett ukesmeny. Dette er ikke noe jeg pleier å gjøre, men hva synes dere? Er ukemeny noe jeg burde fortsette med?
Mandag: squashpasta med mangosaus. Dette er en utrolig kjapp og lett lunsj eller middag som ikke trenger noe oppvarming.
Tirsdag: chili sin carne. Dropp kjøttet i denne chiligryta som allerede er stappet full av proteiner fra bønner og quinoa. Serveres med guacamole.
Onsdag: bakt gresskar med chevre. Dette er kosemat! Lag gjerne en grønn salat til.
Torsdag: Sommerruller. Lag sommerruller med reker og masse annet godt for en lett og spennende middag. Super måte å få brukt opp restegrønnsaker på!
Fredag: indisk kyllingcurry. Lag en curry helt fra bunn med saftige kyllinglår som fredagskos.
Lørdag: auberginsuppe med spicy kikerter. Varm og mettende suppe med grillet aubergin på lørdagskvelden.
Søndag: grønnsakslapskaus med quinoa. Lag en stor porsjon grønnsakslapskaus med quinoa og bruk opp restegrønnsaker fra uka. Følg oppskriften eller improviser med det du har!
Bonus: eplepannekaker med chevre. Lag disse superdigge pannekakene til helgefrokost eller brunch.
Ha en fin uke!