Ny uke og tid for ny ukemeny. Denne gangen har jeg satt sammen en meny med to gode vegetariske retter, en tradisjonell peruviansk kjøttrett, deilig chili con carne, fisk og hollandaise, fredagstaco og avokadoegg med grønnkålchips til søndagsfrokosten.
Mandag: mektig linsesuppe med cashew og koriander.
Tirsdag: Lomo saltado, en tradisjonell peruviansk kjøttrett med masse smak.
Onsdag: chili con carne med masse godt! Blir bare bedre av å stå en dag eller to, så spar på restene.
Torsdag: kveite med quinoa, grønnkål og hollandaise. Og litt om hvorfor matplanlegging er så bra!
Fredag: Klassisk fredagstaco i salatblader.
Lørdag: Squashlapper!
Søndag: hva med å lage avokadoegg til søndagsfrokosten?
Bonus: grønnkålchips! Perfekt til helgekosen eller sammen med avokadoeggene på søndag.
Ha en fin uke!