Sjokoladedruer på ica.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publisert på godt.no!

I dag har ICA skrevet en sak om mat som gjør deg glad, og inkludert oppskriften min på sjokoladedyppede druer. Det stemmer at denne superenkle snacksen kan gjøre deg glad, så jeg deler oppskriften på nytt her på bloggen. Les hele saken til ICA her.

Sjokoladedruer
-1 kurv steinfrie druer, røde, blå eller grønne
-100 g mørk sjokolade
-1 ss kokosfett
-revet kokos, nøtter, kakao eller knuste frysetørkede bær til å dyppe i

1. Start med å smelte sjokolade og kokosfett i vannbad over lav temperatur. Pass på at det ikke kommer noe vann eller damp i sjokoladeblandingen.

2. Når all sjokoladen er smeltet trekker du kjelen av platen. Bruk en gaffel eller et grillspyd til å dyppe druene ned i sjokoladen med.

3. Sjokoladedruene er gode som de er, men kan også dyppes i for eksempel revet kokos, frysetørkede bær eller finhakkede nøtter. Legg sjokoladedruene på et bakepapir til de blir helt tørre.

4. Oppbevares kjølig om de ikke skal spises med en gang. Bruk friske og sprø druer så varer de lenger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

unnamed-5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.