Nå er det en stund siden jeg publiserte ukemeny. Mai er alltid superhektisk, så her er mine tips for enkle og raske hverdagsmiddager, og en liten bonushelgefrokost.

Mandag: Start uken med en frisk og sprø salat med asparges og mozzarella. Kjøttfri mandag er bra!

Tirsdag: Hvorfor ikke lage glutenfri pasta med røkelaks og brokkoli? Kjapp og enkel hverdagsmat.

Onsdag: Prøv deg på en klassisk peruansk kjøttrett – Lomo saltado. Jeg har bursdag i dag og er nok ute og feirer et eller annet sted, men ellers hadde jeg nok laget denne smakfulle retten.

Torsdag: Prøv disse superenkle grønne fiskekakene, laget av tunfisk og brokkoli.

Fredag: Det er fredag, og det er aspargessesong. Lag en enkel salat med asparges, quinoa og egg.

Lørdag: Kjøp et stykke god kveite og lag denne smakfulle og enkle kveitemiddagen.

Søndag: Denne uken vil jeg spise masse fisk, så avslutt uken med å spise opp potetrester fra i går sammen med varmrøkt laks. Skikkelig sommermat! Oppskriften finner du her.

Bonus: Lag en skikkelig god søndagsfrokost! Disse glutenfrie kokospannekakene med bacon, lønnesirup og blåbær er helt fantastiske.
Ha en fin matuke!

