En slags epoke i livet er over. Hvertfall i arbeidslivet. Jeg ble med som fast bidragsyter på Godt.no da de starta opp for tre år siden, og jeg har vært den eneste bidragsyteren som har vært med helt fra starten til nå. Nå har jeg levert oppskrifter hver tirsdag i litt over tre år. Det er mange oppskrifter det! 1. august leverte jeg min siste oppskrift – på arme riddere. Men nå begynner snart en ny epoke i livet, eller arbeidsliver da. For 1. september begynner jeg i Redink, og der skal jeg også jobbe med mat. Fulltid, hver dag fra 8-16. Ny daglig leder til Chikus catering er ansatt, så nå gir jeg fra meg babyen min og prøver noe nytt.
Her kan du se alle oppskriftene og artiklene mine på godt.no, og under kommer noen av favorittoppskriftene mine.
Bildet øverst er en av mine absolutte vårfavoritter. Grønn salat med asparges, friske urter og mozzarella.
Dette er den oppskriften jeg kanskje har laget flest ganger selv, med litt variasjoner da. Risbolle med laks, grønnsaker og teriyaki.
Denne oppskriften tok helt av da vi publiserte den. Kjente og ukjente snappet og instagrammet at de laget den og det er fortsatt blant en av de mest leste oppskriftene på bloggen min. Kanskje fordi vi ikke spiser så mye afrikansk mat, og kanskje fordi den er skikkelig billig og enkel. Vestafrikansk peanøttsuppe!
Sommerens favoritt, pasta med krabbe!
Kanskje den morsomste og mest tidkrevende retten jeg har laget. Gyoza! Herregud så vilt godt det er. Etter å ha gjort det en gang eller to går rullinga og brettinga unna i fei også.
Mmm pizza! Denne med hvit saus, røkelaks og avokado lager jeg igjen og igjen.
Kyllingcurry laget helt fra bunn ble også en skikkelig hit både på godt og bloggen. Kylling korma-oppskriften min er også vilt god, just saying.
Min beste høstoppskrift er denne med bakt flaskegresskar og chevre.
Jeg har laget flest oppskrifter på vanlig mat for godt, men også noen søte oppskrifter. Som for eksempel peanut butter bliss balls. Så enkelt og så godt. Gir masse energi og er perfekt når man er i farta eller trenger litt ‘mellom lunsj og middag’-påfyll.
Det er jo veldig mange flere oppskrifter å ta av. Har tross alt levert nærmere 160 oppskrifter. Det er gøy (og litt flaut) og se hvordan jeg har utviklet meg på disse årene. Både innholdsmessig, språklig og ikke minst bildemessig. De er litt finere nå enn for tre år siden, gitt. Synes det er gøy hvordan oppskriften på klassisk finnbiff har tatt helt av, selv om det ikke er så fint bilde akkurat.
Det har vært supergøy å være med i godt-gjengen, jeg har lært så mye på disse årene. Nå gleder jeg meg til å jobbe videre med mat i min nye jobb, og ikke minst bla litt i mitt eget matarkiv og lage favorittene på årets høstmiddager.