Hipp hurra for Godt!

I dag er det akkurat et år siden Godt ble lansert og jeg fikk muligheten til å dele oppskriftene mine utover bloggen. Jeg er så glad for å ha fått lov til å være med helt fra starten, og i dag måtte jeg feire de formidable tallene til Godt. Det er nemlig så mye som 500000 unike lesere i uken og hele 5 millioner sidevisnger i måneden. Det er bra det! Her kan du lese alle mine oppskrifter på Godt, og under vil jeg vise noen av mine favorittoppskrifter så langt.

eea30832fbd43a8360a7078c3ec42134Finnbiffgryte med en vri!Denne oppskriften ble den mest lagrede på Godt noen gang, og det skjønner jeg godt. Den er helt utrolig digg.

db68b02aca296952a3704d911ceca03eVerdens beste gnocchi!

c5e5163b025020f67b6ae01cea5c927fSashimi med mango- og avokadosalat og hjemmelaget ponzu.

fcf06fca48ed03cee2a71aaf41f0594a

Næringsrik kyllingsuppe.

c2b33bee148437dde25a870d445b9cbdOksegryte.

74ce3086ec236678c5e9b017ac0e7c26Pinnekjøttgryte.

71c8ca6900a50d52fb97b64a9a13e866

Sommersalat. En av mine første oppskrifter. Tenk at det snaaart er sommer igjen.

77ffca84931d69b97f74521eee72d168Supersaftig banankake med mørk sjokolade.

f494722c0e42e78a02da1a1b4644b63aSitronkake. Denne kommer det snart en allergivennlig versjon av her på bloggen.

a510be8f068fdc4763ce8e5976eca3a7Perfekte havrekjeks!

af394a159e341d97618200082c5575d5Og til slutt verdens beste briochebrød som kanskje er det eneste jeg savner nå som jeg hverken spiser gluten, laktose, gjær eller sukker. For dere som gjør det ville jeg definitivt prøvd disse!

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.