Forandringer

unnamedDet er spennende tider for bloggen, og det er med stor vemodighet at jeg nå skal forlate Grayzine til fordel for en ny bloggplatform kalt United bloggers. Jeg startet jo denne matbloggen bare på tull, og det er på grunn av Maja og Grayzine at den har vokst seg såpass stor som den nå har blitt. Og plutselig en gang i løpet av året har bloggen blitt mer og mer jobb, og tatt utrolig mye tid å drifte. Frem til nå har jeg ikke tjent en eneste krone på blogging, annet enn på de andre jobbene jeg har fått som følge av bloggingen. Men det er jo ikke bærekraftig i lengden, og da jeg fikk tilbud om å gå over til United bloggers, som kommer til å fungere som et management for bloggen og ta over forretningsdelen av det, brukte jeg et par dager på å bestemme meg. For jeg har virkelig grublet over det. Jeg kommer til å ta med meg hele arkivet over, og ingenting kommer til å forandre seg innholdmessig. Bortsett fra at bloggen sikkert bare blir enda bedre med tiden da såklart. Overføringen skjer en gang i løpet av november, og da håper jeg jo at dere følger med meg dit. Enn så lenge fortsetter jeg å blogge her på Grayzine som vanlig.

United bloggers har allerede samlet litt av gjeng bloggere til lanseringen i november, og jeg er i godt selskap i matkategorien. Følg med på facebook og instagram for dagens bloggere frem til lanseringen. Er så spent!

2 Kommentarer

 1. Anne Kathrine Esbjerg

  Hej Julie
  Det er så cool at høre, at du har gang i karrieren. Du er en 21 (?) årig madblogger i NO og jeg er en 31 årig arkitekt i DK, som har fundet meget inspiration på din blog. Ikke kun maden – faktisk mest din entreprenørship.
  Næste gang du kommer til kbh, viser jeg dig gerne mine ynglingsteder i CPH. Min tegnestue har både afdeling i CPH og Oslo, hvor vi netop nu tegner både nyt regeringskvarter og mindesmærke på Utøya.
  Jeg har gode forbindelser i København, som jeg gerne deler.
  Heldathrine

  • Hei Anne Kathrine, for en hyggelig kommentar! Nå har jeg rukket å bli 23, men føler meg fortsatt ung 😉 Så gøy at du har funnet inspirasjon her på bloggen min. Det er ikke noe som gjør meg gladere enn det. Og nå skal jeg faktisk snart til København, så jeg sender deg en epost også jeg. God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *