Frokostegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERANå er det lenge siden jeg har delt noen av frokostene mine her på bloggen. Jeg må ærlig innrømme at for tiden går det mye i knekkebrød eller et eple i farta på morgenen. Men de dagene jeg faktisk lager en ordentlig frokost får jeg så mye igjen for det, så jeg prøver å bli flinkere. Mitt beste tips for raske, enkle og næringsrike måltider er å koke en stor porsjon quinoa en gang i uken og ha ferdig vasket og revet grønnkål klar i kjøleskapet. Med disse to ingrediensene kan man lage så mye godt.

FROKOSTEGG
-1 håndfull grønnkål
-2 egg
-litt langtidsbakte tomater
-litt ferdigkokt quinoa
-litt revet gruyere eller parmesan
-salt&pepper
-litt olje til steking

Vask grønnkålen godt og riv bladene av stilken. Varm litt olje i en liten stekepanne og fres grønnkålbladene til de blir mørkegrønne og faller sammen. Knekk eggene oppi og skru ned varmen. Stek til eggene er slik du liker dem. Mot slutten drysser du litt quinoa over og river litt god ost på toppen. Dryss litt havsalt og nykvernet pepper over og server med langtidsbakte tomater – enda en ting det er veldig greit å ha ferdig i kjøleskapet. Det er godt på ALT!

Hva er deres beste frokosttips?

2 Kommentarer

    • De holder minst en uke som de er i en lufttett boks, men om du legger dem i olivenolje holder de vel omtrent evig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *