Bursdagsbonanza

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg elsker å ha bursdag, og jeg elsker å feire bursdag. HELE familien min har bursdag i mai, så det blir mye feiring. Nå har jeg har hatt bursdagslunsj, bursdagsjentefest, bursdagsmiddag og flere bursdagskaffe med forskjellige folk. Nå er jeg ferdig med å feire meg selv altså, men det gjenstår en bursdagsmiddag til. På Ylajali. Jippi! Imorgen er det nøyaktig et år siden jeg feiret bursdag der sist, og endte opp med å bli forlovet. Se mer fra det måltidet her. Jeg har fått så vilt mange fine gaver i år. Middag på Ylajali, favorittproduktene fra Aesop, makroner, blomster, moreller (hehe), boka jeg ønsket meg, god olivenolje, spotifyspillelister, masse god te og denne dødsfine japanske tekannen. Den er så stor og tung og holder teen varm kjempelenge. Aldri mer porselenstekanne!

4 Kommentarer

  1. Høyres ut som ein herleg bursdag! Gratulere på etterskudd.

    Ein ting ang bloggen din er at den ikkje funker å lese via bloglovin Appen lengre? Må inn på sjølve bloggen via Appen. Tenkte det var greit å få tilbakemelding.

    • Takk skal du ha, Karin. Og takk for tilbakemelding. Skal sjekke opp i det med bloglovin. Det er noe med at appen stjeler all trafikken fra bloggen tror jeg, så man får bar ene preview og så man man inn på selve bloggen for å lese resten? Om man ikke ser NOE er det jo ikke bra.

  2. Høyres ut som ein herleg bursdag! Gratulere på etterskudd.

    Ein ting ang bloggen din er at den ikkje funker å lese via bloglovin Appen lengre? Må inn på sjølve bloggen via Appen. Tenkte det var greit å få tilbakemelding.

  3. Takk skal du ha, Karin. Og takk for tilbakemelding. Skal sjekke opp i det med bloglovin. Det er noe med at appen stjeler all trafikken fra bloggen tror jeg, så man får bar ene preview og så man man inn på selve bloggen for å lese resten? Om man ikke ser NOE er det jo ikke bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *