Pina colada

pina colada
Det er mulig det bare er meg, men jeg ELSKER pina colada. Men den må nesten være hjemmelaget, for noe annet enn en pina colada laget med ekte ananas og kokosmelk er det ikke mye vits å drikke. Selv foretrekker jeg å bruke mørk og ikke lys rom i min pina colada, men det bestemmer du helt selv.

Denne oppskriften laget jeg for The Pure Blog, og der kan du lese hvorfor en pina colada faktisk er bra for deg.

Slik lager du pina colada til to:
-2 håndfuller isbiter
-1/4 ananas
-6-8 cl mørk rom
-2 dl kokosmelk*
-1 lime
-mynteblader til pynt

1. Start med å rense ananasen. Kutt av bladene og bunnen av ananasen. Skjær bort alt skall og del den i fire. Fjern den midterste stilken. Del i mindre biter.

2. Ha ananasbiter i en blender sammen med isbiter, kokosmelk, limesaft og rom.
*Bruk vanlig kokosmelk, ikke en lettvariant.

3. Kjør blenderen til alt er blandet godt sammen. Hell over i glass og pynt med mynteblader.

Og hvorfor ikke matche drinken med deodoranten din? Schmidt’s har nemlig en stick-deodorant som lukter mildt av kokos og ananas.

2 Kommentarer

  1. Hei Julie! Spørsmål urelatert til innlegget (pina coladaen ser yum ut); leter etter restauranter og kafeer i Oslo som tilbyr sunnere alternativer, laget med gode råvarer. Har du noen steder å anbefale?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *