Mitt beste lunsjtips i Oslo

focacceria

Jeg synes bra lunsj i Oslo er vanskelig. Selvsagt får man mye bra lunsj rundt om kring, men det tar ofte lang tid og er dyrt. Noen ganger vil man bare ha noe raskt og bra i farta. Ofte blir det da en eller annen alt for dyr juice eller smoothie, men her for leden kom jeg på en liten skjult perle på løkka. Focacceria er Villa Paradiso’s lillesøster rett rundt hjørnet i Markveien 34. De har sånn ca fem sitteplasser, så dette er det perfekte lunsj i farta-stedet.

De selger focaccia i alle former. Små «focaccia-pizza» med masse digg topping, eller doble focaccia som passer bra kaldt. Eller bare helt plain focaccia uten topping eller fyll man kan ta med hjem. Det er alltid vanskelig å velge hvilken man vil ha fordi det er så mye godt der. Den på bildet er en surdeigsfocaccia med mozzarella, sopp, asparges og parmesan. Så godt! Best av alt – de koster rundt 60 kroner.

focacceria

Dette er til info ikke på noen måte sponset/reklame

4 Kommentarer

  1. Hvis du ikke allerede kjenner til det, kan jeg anbefale «Miss Gin» nedenfor Schous plass.
    Utrolig gode Bahn Mi og nudelsalater, for ikke å snakke om won-ton suppa deres!😋

  2. Bra tips, bra blogg! Det er alltid så hyggelig å lese innom her, veldig informativt og personlig samtidig.

    Jeg har også et spørsmål. Har du tilfeldigvis noen gode tips eller tanker rundt sånn kald tomatsuppe (gazpacho?)? Jeg prøvde en tilfeldig oppskrift og ble litt skuffa når den ikke smakte så fyldig og spenstig som jeg forestilte meg.

    Riktig god ny uke!

    • Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Vilde! Har egentlig ikke laget så mye gazpacho i mitt liv, men det må jeg jo gjøre nå som det er så varmt. Kommer tilbake etter å ha testet litt. God uke til deg også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *