I helgen hadde jeg et hjemmekokkoppdrag for Kickback, en liten bedrift som skulle ha forsinket julebord. Jeg hadde med meg fantastiske Kristin som kokkeassistent og sammen laget vi en fireretters middag. Glemte som vanlig å ta bilde av alle rettene vi laget, men her kommer hvertfall menyen:
-Forrett: Skreiceviche!
-Mellomrett: Mangosalsa og reker.
-Hovedrett: Andeconfit med agurk- og gulrotspiraler, sitrussalat, korianderolje og hoisinsaus.
-Dessert: Minipavlova med lemon curd, krem på Rørosfløte og bær.
Det er alltid utfordrende å lage mat på noen andres kjøkken, men det er også veldig gøy å se hvordan andre har kjøkkenet sitt. Det er som regel alltid større enn mitt eget uansett. Les om mitt forrige hjemmekokkoppdrag her. Jeg har alltid med meg «juksehakkeren» min fra Lurch. Da går det så mye raskere enn å finhakke alt for hånd. Denne gangen hadde jeg også med spiralizeren min, og jeg lover, alle synes det er gøyere med grønnsaksspiraler enn vanlige staver.
Er du interessert i å booke meg som hjemmekokk? Send en forespørsel til julieilona@gmail.com!