Selv om februar er den korteste måneden skjedde det ekstremt mye og tida bare fløy forbi. Her er et par instagramhøydepunkter fra februar.
Spiste som vanlig phô på Hai før søndagskino som har blitt en koselig tradisjon. Og en gigantisk og perfekt avokado. En av de beste følelsene ever er å åpne en perfekt moden avakado.
Fikk Mast Brothers-sjokolade av Hipstakokken og drakk som vanlig masse kaffe på Supreme Roastworks.
Kjøpte en veldig fin ting fra A.P.C og bakte dødsmange paleobrownies (disse var til pop up-restauranten Himlingen).
Bakte så sykt mange paleobrownies denne måneden. Brukte opp 1 kg Valrhonakakao og 1/2 kg kakaomasse. Bildet til høyre viser en brownie med flytende raw økologisk appelsinsjokolade på toppen. Himmel!
Spiste masse quinoasalater med søtpotet, spinat, avokado og chevre. Fikk min første bestilling fra Kolonial da jeg hadde så mye å gjøre at noen bare måtte kjøre matvarene jeg trengte hjem. Helt perfekt.
Gjorde en cateringjobb for Food Studio og Bon Appetit og kjøpte et Oslobilde av Anne Valeur som fikk henge over Gude-litografiene mine.
Jeg fikk masse frysetørket frukt fra iHerb og tre fine bøker fra Samlaget i posten. Har ikke hatt tid til å lese noe enda, men snart skal jeg på hyttetur og bare sitte inne og lese hele tiden. Spiste helt crazy digg helgefrokost.
Bakte banankake og laget blomsterbukett til meg selv.
Hva gjør dere for tiden?
6 Kommentarer