Instafebruar

Selv om februar er den korteste måneden skjedde det ekstremt mye og tida bare fløy forbi.  Her er et par instagramhøydepunkter fra februar.

INSTAFEBRUAR1Spiste som vanlig phô på Hai før søndagskino som har blitt en koselig tradisjon. Og en gigantisk og perfekt avokado. En av de beste følelsene ever er å åpne en perfekt moden avakado.

instafebruar2Fikk Mast Brothers-sjokolade av Hipstakokken og drakk som vanlig masse kaffe på Supreme Roastworks.

instafebruar3Kjøpte en veldig fin ting fra A.P.C og bakte dødsmange paleobrownies (disse var til pop up-restauranten Himlingen).

instafebruar4

Spiste #ramenagainstcancer på Smalhans hvor Alisa og Hipstakokken samlet inn 16.000 kroner til kreftforskning. Og så laget jeg en digg kyllingsuppe med nudler. Oppskrift her.

instafebruar5Bakte så sykt mange paleobrownies denne måneden. Brukte opp 1 kg Valrhonakakao og 1/2 kg kakaomasse. Bildet til høyre viser en brownie med flytende raw økologisk appelsinsjokolade på toppen. Himmel!

instafebruar6Spiste masse quinoasalater med søtpotet, spinat, avokado og chevre. Fikk min første bestilling fra Kolonial da jeg hadde så mye å gjøre at noen bare måtte kjøre matvarene jeg trengte hjem. Helt perfekt.

instafebruar7

Drakk veldig mye godt. Monkey 47 sloe gin med hylleblomst og Frank Cornelissens rosa susucaru.

instafebruar8Gjorde en cateringjobb for Food Studio og Bon Appetit og kjøpte et Oslobilde av Anne Valeur som fikk henge over Gude-litografiene mine.

instafebruar9Jeg fikk masse frysetørket frukt fra iHerb og tre fine bøker fra Samlaget i posten. Har ikke hatt tid til å lese noe enda, men snart skal jeg på hyttetur og bare sitte inne og lese hele tiden. Spiste helt crazy digg helgefrokost.

instafebruar10Bakte banankake og laget blomsterbukett til meg selv.

Hva gjør dere for tiden?

6 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.