Det beste av Norge

L1611226L1611229
Herregud dere, jeg er så beæret og stolt over å få være med i maiutgaven av Stella. Ikke nok med at det er en ære i seg selv, men saken handler om det beste av Norge, og jeg siterer: «Heia Norge. Med grunnlovsjubileet feirer vi 200 års uavhengighet fra dansker og svensker. Og nå står virkelig landet vårt støtt på egne, kreative ben. Her er noen av de flinkeste folka innen design, mat og miljø som vi har tro på i årene fremover!».

Jeg har fått et kjempeoppslag på matsidene, uten at jeg helt skjønner greia med spørsmålene jeg ble stilt. På matsiden er jeg i godt selskap sammen med blant annet min favorittblogger Alisa Larsen bak bloggen Spasiba, tidligere kollega Ida Frosk samt notis om både Food Studio, Happy Foods og ikke minst en fin notis om ETE Supper Club som jeg er involvert i. Vakre og syktige Linnea Dale som opptrådde på den første middagen vår er cover girl og har et fantastisk portrettintervju i samme nummer. På de andre sidene i Heia Norge-saken på sidene om mote, jobb, kultur og miljø blir mange av mine venner og bekjente trukket frem. Fy søren så flinke vi er, klapp på skuldra sier jeg bare.

Og apropos uavhengighet fra dansker, nå stikker jeg til Limfjorden med Visit Denmark på DRØMMEFERIEN min noen sinne. Jeg tuller ikke, jeg elsker Danmark så mye at jeg ikke kan beskrive det en gang. Nå har jeg blitt invitert sammen med et knippe andre flinke matbloggere og matjournalister på en tur til Limfjorden hvor vi blant annet skal på østerssafari (!!!), bisongård, plukke ramsløk, besøke en kokkeskole, på busstur med en bling guide på øya Fur, ølfrokost på Fur Bryghus, smake Vesterhavsost og ikke minst bo på et par forskjellige hoteller som ser utrolig fine ut. Tar det som en forlenget påskeferie, men vi snakkes nok underveis.

Det fine bildet av meg er tatt av Einar Aslaksen.

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.