Påskepizza

pizza1pizza2pizza3

Ok, jeg LOVER at dette er siste innlegg som handler om påske, men påska har bare vært så bra så det ble til et par innlegg. Et om vin, et om cocktails, et om sukkerfritt påskeegg, et om en fin pølsefest og ikke minst påskekonkurransen min med Le Creuset. Konkurransen er nå over og jeg skal snart trekke vinneren.

Men altså, for en påske det har vært! Den begynte på familiehytta vår på Hovden i Setesdalen med fantastisk vær og mye god mat og drikke. Så kjørte vi tilbake til Oslo for å dra i bursdagen til min fantastiske venninne Kristin. Hadde en dag hvor vi ikke gjorde NOEN TING. Bare nøt at det er ferie og sol. Så var vi i bursdag/innflytningsfest hos Anne og Are som tok helt av. Elsker store hjemmefester! Så var vi i barnedåp og jeg har blitt filletante. Gjett hvor mange fjellreven-sekker dåpsbarnet fikk? Haha. Midt inni alle påsketing, faktisk på selveste påskeaften, spiste vi på nyåpnede Lille Saigon på løkka og det er det mest tragiske jeg noen gang har opplevd av service noen gang i hele verden. Jeg er fremdeles i sjokk over hvor vilt dårlig det var, så jeg klarer ikke å skrive noe mer om det. Maten er god, men det er bare ikke verdt det. Til nøds kan man ta med mat derfra for å spise ute, men da ville jeg passet ekstremt godt på hva man faktisk får.

Så til saken da, vi har såklart spist digge ting også resten av bypåska. For eksempel påskepizzaen i sola på Villa Paradiso. Dette er mitt beste tips til mine lesere med glutenallergi. De har nemlig en helt fantastisk glutenfri pizzabunn som man ikke smaker er glutenfri en gang. Første gang jeg spiste der var den helt annerledes enn nå. Helt flat og steinhard. Da var det stas å bare kunne spise pizza, men ikke akkurat noen stor matopplevelse sånn ellers. Men NÅ er bunnen akkurat som de vanlige bunnene, sprø og luftig samtidig! De har også et stort utvalg av oster, så jeg kan spise pizza der med ost fra kun geit/sau/bøffel. Eller jeg kan ta en laktoseenzymtablett og spise favorittpizzaen min i hele verden, nemlig ai formaggi med fire typer ost og fiken. Originalt med valnøtter, som jeg dessverre får med annenhver gang selv om jeg sier ifra at jeg har nøtteallergi. Ellers tipp topp altså! De har dessuten gode (og påskete) aperitiffer og en veldig god dessert bestående av en kule hjemmelaget jordbærsorbet, kald limoncello, granateplekjerner og mynte. Jeg anbefaler!

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.