Jobbjobbjobb

jobbjobbjobb
Matbloggen blir litt nedprioritert for tida, rett og slett fordi jeg har så mye å gjøre. De siste ukene har jeg laget lunsj til en fin liten bedrift hvor jeg også får tilgang på to kjøkken og kontorplass. Merker at skillet mellom hverdag og helg hviskes helt ut og jeg er konstant «på jobb» hele tiden uansett. Passer på å hvertfall gjøre litt stas ut av helgejobbing, spesielt når det er sol ute og jeg egentlig bare vil ligge i gresset og sove. Så på lørdag laget jeg skikkelig middag og drakk opp resten av rødvinene som ikke gikk i maten og spiste litt sjokolade i sola på kjøkkenbordet. Hele søndagen sto jeg på det nye kjøkkenet og preppet til det største cateringoppdraget mitt noen sinne med 144 personer til lunsj og 85 personer til middag. Krysser fingrene for at det går knirkefritt. I løpet av mai er det alltid så sykt mye som skjer. Alle jeg kjenner omtrent har bursdag (inkludert meg selv!), 17. mai og andre fridager, tusen utdrikningslag, vinsmakinger, intervjuer og såklart mer jobb. I tillegg blir to av prosjektene jeg har jobbet med i det siste lansert i mai, så det gleder jeg meg til å fortelle mer om når den tid kommer. For å gi kroppen en liten pause mellom slagene skal jeg ta en tredagers Essentially-juicekur denne uka. Lader opp dagene i forveien med min veganske middagstallerken og drikke masse grønn te.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.