Mat & vinmessen 2014

3560066_orig
Bor du i Oslo og liker mat og vin? Da burde du melde deg på Mat & vinmessen 2014 som går av staben på torsdag. Messen er et samarbeid mellom Slow Food Norge, Maschmanns matmarked og Norske Vinklubbers Forbund. Prosjektlederen for messen er den unge og meget imponerende Oda Omholt som driver bloggen Natur og mat og veldig mye annet bra.

Mat & vinmessen har klart å samle noen av de fremste innen økologi og biodynamisk drift fra inn- og utland innen både mat- og vinproduksjon. Jeg gleder meg så utrolig til å bare vandre rundt på messen og smake alt som er godt. Noen av utstillerne innen mat og sånn er Rørosmeieriet, Tim Wendelboe, Duggurd, Oliviers&co, Via Italia, Vitalkost, Ringi og Barcho og innen vin kan jeg nevne både Mostue, Non Dos, Gaia og mange, mange flere. Det er over 50 utstillere fordelt mellom mat og vin og all smakingen på messen er gratis når man har betalt for inngang. I tillegg til utstillere kommer det også til å være foredrag. Jeg gleder meg til Sigurd Wongraven og Sebastian Bredals foredrag og diskusjon om økologiske druer og biodynamisk vin. Sjekk ut hele programmet og påmelding her.

Siden jeg har skikkelig lyst at dere skal få med dere denne fantastiske messen har jeg en billett å gi bort, som en omvendt bursdagsgave fra meg til deg. Har du lyst på billetten så legg igjen en kommentar under. Husk epostadressen din så jeg kan nå deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.