Studiodager

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne uka har jeg vært i studio for å ta resten av bildene til boken. Det har vært dødsslitsomt, men såklart veldig gøy og spennende. Jeg har vært så heldig og hatt noen av de flinkeste med på laget. Kokkekarla, eller Karla Siverts da, kjøkkensjefen på Smalhans har vært kokk og laget all maten min. Min gode venn Kristin har vært min høyre hånd/koordinator/assistent/fixer/barista/sjåfør og virkelig vært helt uunnværlig på prosjektet. I tillegg er hun ekspert på planter og blomster og har hatt med seg mange fine ting fra skogen og hagen sin som kommer til å dukke opp i boka. Jim og Nina fra Studio Dreyer + Hensley har stylet og tatt bilder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAstudio2OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALudo, hunden til Kristin, har såklart vært med i studio. Han har testet all maten og alt er godkjent. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKristin er ekspert på å lage koselig lunsj. Vi har prøvd å spise opp all maten vi har laget. Det vi ikke fikk spist har vi fryst ned i porsjonsstørrelser og fyllt opp fryserne våre med. I forhold til lignende matopptak har vi kastet minimalt med mat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAVi hadde en egen kjøtt- og grytedag, og da var vi så heldige å få kjøttet fra Anni’s pølsemakeri i Mathallen. For et utvalg de har der. Alle produktene deres er egenlaget på pølsemakeriet deres i Gudbransdalen. Dessuten har de godt utavalg av økologisk og kjøtt fra gressforede dyr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi hadde også en egen dag hvor vi bare laget fisk, og fisken fikk vi fra Fiskeriet. De har et godt utvalg av både økologisk og vill fisk, og den varmrøkte laksen deres er seriøst noe av det beste som finnes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI tillegg til alt det fine Kristin plukket i skogen og hagen fikk vi låne dette fine treet og annet grønt fra Winther blomst.OLYMPUS DIGITAL CAMERAFor et team! Nina og Jim, Karla og lille Juno, meg i midten, Kristin og Ludo. Og så må jeg jo selvfølgelig takke redaktøren min Lars i Gyldendal som har gjort dette mulig. Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet til boka kommer ut på nyåret en gang.

1 Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.