Comwell Aarhus

Sponset opphold!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
I forrige uke var jeg så heldig å få være med Visit Denmark til Aarhus for å oppleve byens beste mat og arkitektur. Jeg reiste sammen med Marit som driver matbloggen Fru Timian, Marthe som driver interiørbloggen Marsipanogsmilefjes og Linda som driver nettbutikken Hviit. Selvom vi bare var der i et døgn har jeg utrolig mange bilder og inntrykk å gå igjennom, så jeg starter med et lite innlegg om det fantastiske hotellet vi bodde på.

Vi bodde på Comwell Aarhus, som er et ganske så spektakulært designhotell. Det er nemlig innredet av HAY. Alt av interiør og detaljer til farge på veggen og gardiner er laget og valgt ut av HAY-designerne. Jeg elsker jo HAY, så dette hotellet falt virkelig i smak. Rommene var utrolig store med gigantisk dobbeltseng, sofa, lenestol, flatskjerm, skrivepult, spisebord og et gigantisk bad med stor garderobe. Og så utsikten da! Jeg bodde i åttende etasje og hadde utsikt over industrihavna på den ene siden og utover hele byen på den andre. Altså, både solnedgangen og soloppgangen var helt magisk. Aldri før har jeg hatt lyst til å bare henge på hotellet som nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå morgenen våknet jeg superuthvilt til en rosa soloppgang og en liten HAY-undulat i hjørnet av sengen. Det er slike små detaljer jeg elsker. På dette hotellet tar de søvnen seriøst og tilbyr intet mindre enn 6 forskjellige hodeputer. Disse kan man i tillegg kjøpe med seg hjem. Faktisk kan man kjøpe alt av interiør og detaljer i HAY-shoppen i resepsjonen.

comwell8 OLYMPUS DIGITAL CAMERA comwell10Hotellfrokost – det beste som finnes! Frokostrestauranten var behagelig mørk, noe som er deilig for morgentrøtte tryner, men ikke så veldig bloggfotovennlig. Til frokost kan du få eggene stekt som du vil av en kokk, eller velge mellom det beste fra Danmark. Her har de (selvfølgelig) fokus på kortreiste, økologiske råvarer. Så både ost, skinke, egg, honning og meieriprodukter er fra rundt om kring Aarhus. I tillegg hadde de et skikkelig godt utvalg av frukt, noe jeg ofte savner på hotellfrokoster.

Beliggenheten er dessuten også helt perfekt, bare et steinkast unna rutebilstasjonen hvor både tog og busser stopper. Det tar fem minutter å gå til begynnelsen av den største handlegaten, og da er du midt i sentrum. Men alt er i gangavstand i Aarhus, selv om det er Danmarks nest største by.

1 Kommentar

  1. Pingback: Aarhus | Matbloggen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.